Top 5 apps til den bedste skiferie

Top 5 apps til den bedste skiferie

Skisæsonen nærmer sig stille og roligt, og ventetiden kan være lang. For hvad skal man stille op, når man for længst har bestilt skiferien og nu tæller hver eneste dag til afrejse? Mikonomi.dk giver dig her 5 apps, som du kan bruge både før, under og efter din skiferie, så du får mest muligt ud af ventetiden og selve ferien.

Skiresort .info - Forside

Skiresort.info 

Green SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen Snowflake


Gratis // iOS og Android // Før og under ferien

Her får du muligheden for at forberede dig bedst muligt inden du tager afsted. Du får ikke bare det samlede antal kilometer pist, men også hvordan pisternes sværhedsgrad er fordelt (let, mellem og vanskelig). Skulle du have præferencer i forhold til hvilke typer lifte du vil have kan du også se dette hjemme fra sofaen af. 

Derudover giver app'en dig informationer om altitude, priserne for skipas, åbningstider, kontaktoplysninger, oversigt over hoteller i området, vejrudsigten og animerede videoer, hvor du flyver ind over skisportsområdet.  

Skiresort .info - Overview Skiresort .info - Weather Skiresort Arber


Sikker Ski - Forside

SikkerSki 

Green SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGrey Snowflake


OBS: Denne app er udgået

SikkerSKi er et samarbejde mellem Danmarks Skiforbund og SOS International. App'en giver dig bl.a. gode råd om ansvarlig adfærd på pisterne og videoklip om hvordan du bruger kroppen bedst muligt og dermed bl.a. undgår skader og får mere ud af dit skiløb. App'en er derfor god til nybegynderen. 

App'en får kun 4 ud af 5 stjerner, fordi der er et problem med at komme tilbage i app'en, når man har været inde og se videoklip. Man er derfor nødt til at gå ud af app'en og lukke den ned, for at komme tilbage til de andre menuer.

Sikker Ski - Mit Feriested Sikker Ski - Videoklip Sikker Ski - Ansvarlig Adfærd


Ski Webcams - Oversigt

Ski Webcams

Green SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGrey Snowflake


Gratis // iOS // Før ferien

Med Ski Webcams kan du følge med i mængden af sne hjemmefra. App'en indeholder 572 skiresorts, som er fordelt over 12 forskellige lande. Dette giver 2.536 webcams som døgnet rundt giver dig et øjebliksbillede af pisterne og områdets tilstand.

App'en får kun 4 ud af 5 stjerner, da kvaliteten på billederne ikke er verdens bedste, men dog god nok til at kunne skelne græs fra sne. App'en findes desværre ikke til at Android-brugere.  

Ski Webcams - Landeoversigt Ski Webcams - Webcams I Frankrig Ski Webcams - Pist I Frankrig


Tryg På Rejsen - På Rejsen

Tryg på rejse

Green SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGreen Snowflake


Gratis // iOS // Før og under ferien

Tryg på rejse-app'en besvarer alle de spørgsmål du måtte have og giver gode råd til nødsituationerne på din ferie. Er bagagen blevet væk i lufthavnen, er du blevet udsat for tyveri eller har du mistet alle dine dokumenter, så hjælper Tryg dig godt på vej. Derudover får du bl.a. vejhjælp, nødhjælpsnumre og mulighed for at scanne vigtige dokumenter ind på app'en.

Det er ikke et krav, at du er Tryg-kunde, selvom det dog har sine fordele i forhold til at bruge app'en 100%.

Tryg På Rejsen - Rejseforsikring Tryg På Rejsen - Find Politiet Tryg På Rejsen - På Vejen Min Bil


Sphere 360 explore

Sphere - 360º photography 

Green SnowflakeGreen SnowflakeGreen SnowflakeGrey SnowflakeGrey Snowflake


Gratis // Under og efter ferien

Sphere 360 photography giver dig hele skiferien og atmosfæren med hjem i stuen. Du scanner dine omgivelser med smartphonens kamera, og app'en sætter derefter de enkelte billeder sammen. Ved at bevæge mobilen op og ned og rundt kan du nu se dine omgivelser, og får følelsen af at være på ferien igen.

App'en får dog kun 3 ud af 5 sjterner, da det kræver en del præcision at få billedet til at se godt ud. Hvis du f.eks. ikke holder mobilen helt tæt til kroppen, når du scanner, har app'en sværere ved at sætte de enkelte billeder sammen til én atmosfære.   

Sphere 360 - Easy Mode Sphere 360 - Pro Mode Sphere 360 - Browse Over 300k Spheres


Relaterede blogindlæg