Top 10 beauty apps

 

Club Matas - I Phone

1. Club Matas

Med Club Matas app'en har du samlet ALT om Club Matas på et sted, og her kan du få masser af medlemsfordele.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Du behøver ikke længere have dit Club Matas kort liggende i pungen, da det altid er med dig på appen. Du får altid de bedste tilbud. Når du har lagt dine favoritter i MIT SKAB, får du besked, når favoritterne er på tilbud. App'en fortæller dig, hvor den nærmeste butik ligger, som har dine favoritter på lager. På denne måde går du ikke forgæves. Du kan let bruge dine point på lækre præmier i Pointshoppen. Du får besked inden dine point eller præmiebeviser udløber. 

 

2. Drik vand - Water your body

Glemmer du dagligt at drikke nok vand? Med denne app, bliver du husket på at drikke vand hver dag og får mulighed for, at føre statistik over dit vandindtag. Det eneste du behøver at gøre er, at indtaste din vægt og så vil Water Your Body hjælpe dig med, at beregne hvor meget vand din krop behøver hver dag. Når du har drukket et glas vand, skal du tilføje et glas vand i denne App. Via notifikationer, vil du blive husket på at drikke nok vand i løbet af dagen.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Ved hjælp af denne app undgår du at blive dehydreret. Og ved at drikke masser af vand, holder du din hud ren og frisk, og dine negle sunde.

 

 Water Your Body - I Phone

World UV - I Phone

3. World UV

Det er alment kendt at UV-stråler kan forårsage skader på huden og solskoldning - hvilket kan føre til hudkræft. Derudover fører det ofte til læderhud, rynker og pigmentskader. Denne UV app er blevet lavet, så du kan få en gratis daglig UV prognose for over 10.000 steder i verden. UV prognosen identificerer styrken af ultraviolet (UV) stråling fra solen på et bestemt sted på en bestemt dag. Du kan altså tjekke strålingen for der, hvor du befinder dig, eller den destination du skal hen til, så du dermed er forberedt på, hvordan du skal beskytte dig.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Denne UV app hjælper med at holde din hud ung og frisk. Du får oplysninger om de enkelte hudtyper (fra meget bleg til naturligt brun eller sort hud), og hvilke risici der er forbundet med hver hudtype, hvis du bliver udsat for UV stråling. Ved at bruge søgefunktionen kan du finde ud af hvad UV-niveauet er over hele verden. Derudover får du tips om solbeskyttelse, herunder påklædning, skygge og solcreme.

 

4. ShadeScout

Find din perfekte nuance med ShadeScout, som er en kosmetisk søgemaskine. Ved hjælp af denne app kan du nemt finde produkter i de farver, der inspirerer dig. Hvis du spotter en farve, som du godt kunne tænke dig at have på, kan du via den virtuelle Try-On-funktion teste, hvordan det ville se ud på dig. Du kan søge blandt et ubegrænset antal produkter fra mere end 40 store og luksus kosmetiske mærker.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Er du også træt af, at stå i diverse kosmetiske butikker og prøve flere forskellige læbestifter, mens du kæmper med at få den ene farve tørret af, inden du prøver den anden farve på? Ved hjælp af denne smarte app kan du nu nemt finde den makeup, du skal bruge i de farver, som passer dig - og alt det kan du gøre hjemmefra. Du kan finde makeup produkter i alle kategorier: læbestift, lip gloss, øjenskygge, bronzer, blush, foundation og meget mere! Er du i tvivl om hvilken farve, der passer dig, så kan du endda dele billedet med dine venner og få deres vurdering.

 

Shade Scout Finally

 

Motion X 247 - I Phone

5. MotionX

Søvn er vigtigt, når man taler om sundhed. Selvom du er aktiv og spiser sundt, så er det altså ikke nok. Manglende søvn er nemlig forbundet med metaboliske ændringer, som kan føre til overspisning og fedme. Med denne 'sov bedre' app, får du hjælp til at opnå den søvn, som du har brug for. Først og fremmest analyserer og overvåger app'en din søvncyklus, og du har mulighed for at lytte og falde i søvn til musik, som automatisk fader ud, når du er faldet i søvn. Dernæst sørger den for, at vække dig, når du er frisk og udhvilet ved det optimale tidspunkt i din søvncyklus. Til sidst hjælper den dig også med at være mere aktiv til daglig. Her tracker den dine daglige skridt og kalorieforbrænding.

Hvorfor er det en nødvendig app?

En god søvnrytme er som sagt altafgørende for en sund livsstil. Du får mere energi, renere og flottere hud, mindre risiko for stress, højere immunforsvar osv. Du kan altså med denne app, få hjælp til, at blive mere bevidst om, at få den søvn du har brug for.

6. Beautylish

Beautylish er skønhedsverdenens svar på youtube. Du kan selv poste og følge skønheds relaterede videoer. Derudover har du mulighed for at lære om nye produkter og bedømme dem.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Beautylish er en fantastisk app til dem, som i forvejen kan bruge flere timer på instagram, og som elsker at blive inspireret af andre, når det kommer til skønhed. Med denne app kan du opleve de nyeste skønhedstendenser, lære vigtige makeup tips og shoppe fantastiske produkter. Her finder du alt inden for makeup, anmeldelser, frisurer, negle design, skønheds tips og makeup tutorial videoer.

 

 Beautilish Final

Daily Butt Final

7. Daily Butt Workout

Hvem vil ikke gerne have en numse som Beyonce, Kim Kardashian og J-LO? Med denne skønne Daily Butt Workout app, får du hjælp til at træne din numse. Det behøver ikke at tage mere end fem minutter at få et en god røv. App'en giver dig øvelser til at træne din numse af intervaller på fem, syv eller 10 minutter.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Denne app hjælper dig med at få en god røv. Du kan også finde trænings-apps til mavemuskler og konditionstræning i samme serie af Daily Workout.

 

8. OPI

Kan du ikke finde ud af, om den mørkerøde neglelak virkelig er dig? De fleste kvinder kender til situationen, hvor vi står nede i matas og synes en bestemt neglelak er vildt flot og ender med at købe den, hvorefter vi prøver den på derhjemme, og så klæder farven dig slet ikke. Derfor er OPI en fantastisk app, som du kan bruge til at teste enhver neglelak farve. Du kan indstille farven på hånden, så den matcher din egen hudfarve.

Hvorfor er det en nødvendig app?

OPI appen er nødvendig til dig, som netop er træt af fejlkøb, når det kommer til neglelak. 

OPI 1

Stylebook Finally

9. Stylebook

Dette er med sikkerhed noget, som alle kvinder har oplevet - Tøjkriser! Med denne app er det hermed slut med tøjkriser. Med Stylebook kan du tage billeder af alt dit tøj og matche det på telefonen. Du får dermed hjælp til, at planlægge hvilke dage du skal have hvad på.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Stylebook er en god app at have, da du her får mulighed for at planlægge, hvad du skal have på og kan herefter sætte det ind i kalenderen. Du kan altså få et overblik over hele din garderobe, og selv sidde og sammensætte det med hinanden. Derudover har du mulighed for, at købe nye ting som kan 'spice up' dit look.

10. MakeupGenius by L'Oréal Paris

Hvis du ikke allerede har hørt om denne app, så er det på tide! Med MakeupGenius får du en helt ny makeup oplevelse, som giver dig uendelige muligheder for at udforske nye sider af dig selv og skabe dine egne personlige looks. Denne app scanner dit ansigt, og giver dig derefter mulighed for at teste flere forskellige produkter. Du kan gemme dit selfie, dele det på sociale medier, og købe produkter direkte gennem denne app.

Hvorfor er det en nødvendig app?

Det som gør denne app god er ikke blot det faktum, at du kan prøve alt fra bronzer, øjenskygge, lip gloss, eyeliner mm. på din smartphone, men at du også nu har mulighed for at se om den valgte makeup klæder dig fra alle vinkler. Der bliver nemlig anvendt ansigtsgenkendelse teknologi, som gør det muligt for dig, at bevæge dit ansigt, mens makeuppen bliver siddende.

Makeup Genius 1

 Husk, at du kan sammenligne online lån og forbrugslån her på Mikonomi.dk

Er du til flere beauty produkter, kan du læse mere på dreammodels.dk