Indboforsikring med rejseforsikring

Følger rejseforsikringen med i en indboforsikring?

Som udgangspunkt følger der ikke en rejseforsikring med i din indboforsikring. Men nogle forsikringsselskaber tilbyder det som en udvidelse, og enkelte har det med i indboforsikringen. Derfor er det vigtigt at du undersøger den givne udbyders dækninger, før du køber en forsikring.

Hos Alka kan du udvide indboforsikringen med en rejseforsikring, det samme kan du hos Runa forsikring, Topdanmark, IF, Alm. Brand, Aros og GF. Hos Tryg er du nødt til at tegne en separat forsikring hvor imod, du hos Codan har inkluderet en verdensrejseforsikring.

Udover disse selskaber, der tilbyder alle slags forsikringer, kan du således også købe rejseforsikringer hos selskaber som Europæiske, der udelukkende koncentrerer sig om dette. Husk derfor at vurder, hvilken pakke der er bedst for dig og økonomisk optimal.

LÆS OGSÅ: Rejseforsikring

 

Hvordan dækker en rejseforsikring når den er på indboforsikring?

Rejseforsikringens dækninger kan variere, ligesom ved alle andre forsikringer. Læs derfor dækningerne igennem inden du køber. En rejseforsikring kan indeholde mange ting, og det kan ofte virke uoverskueligt. Vil vil derfor gennemgå hvilke selskaber der dækker hvad.

Der er taget udgangspunkt i en almindelig rejseforsikring, men hvor jeg ved Europæiske og IF, har valgt det der svarer til en basisforsikring. Priserne kan variere meget, alt efter hvilke dækninger du tilvælger, vær derfor OBS. på den endelige pris.

Rejseforsikring Europæiske Basis Topdanmark Alm. Brand IF Rejseplus Codan Runa Tryg Alka
Afbestilling Tilvalg Tilvalg - + Tilvalg + Tilvalg +
Hele husstanden + + + - + + + +
Hele verden Tilvalg Tilvalg + + + + + +
Sygebehandling + hjemtransport + + + + + + + +
Erstatningsrejse Tilvalg + ? + + ? + +
Ødelagte feriedage + + + + + + + +
Forsinket bagage Tilvalg + + + + + + +
Konkurs hos rejsearrangør - - - - - - - -
Skiferie Tilvalg Tilvalg + + + + Tilvalg +

Som det kan ses, kan der være stor forskel. Derfor er det som tidligere nævnt, vigtigt at du klarlægger dine behov, og sammenligner med de muligheder du har hos de forskellige udbydere. Folk kan have meget forskellige behov, af samme årsag, er mulighederne mange.

Sådan anskaffer du dig en rejseforsikring gennem din indboforsikring

Du kan bruge nogle forskellige fremgangsmåder. Den nemmeste og hurtigste, vil være at bruge vores sammenligningstjeneste, hvor du ved en indboforsikring, kan udvide med rejseforsikring. På denne måde vil du kunne få sat dig selv i udbud og du får tilbud fra 3 forskellige udbydere.

Det kræver selvfølgelig at du er villig til at skifte/købe indboforsikring, men vi kan klart anbefale denne metode, da du med det samme kan vurdere om du får den mest optimale løsning på din indboforsikring. Det værste der kan ske, er at du finder ud af at du allerede har en god aftale.

Du kan således også stå i situation, hvor du ikke har en indboforsikring. Vores holdning er at det klart kan anbefales at anskaffe sig. Er du kun interesseret i en rejseforsikring, bør du stadig tage kontakt til flere forskellige udbydere, for at kunne sammenligne priser, og samtidig presse dem til at give et godt tilbud.

Relaterede blogindlæg