Hvordan dækkes rækkehus af en husforsikring?

En hus- eller villaforsikring er også relevant for dig, som bor i rækkehus. Risikoen for skader på et rækkehus kan også være stor, og de udgifter som er forbundet med disse skader, kan være svære at betale. Derfor bør du altid sørge for, at dit rækkehus er forsikret med en husforsikring.

Sammenlign husforsikring gratis og se hvor meget du kan spare! Bestil tilbud
- tager under et minut

Oplever du eksempelvis, at der grundet en storm er blæst genstande ind i dit rækkehus, som har forårsaget alvorlige skader, dækker din husforsikring disse skader. På samme måde er du med en husforsikring godt dækket ind, hvis der skulle opstå brand i dit hjem.

En husforsikring er ikke direkte lovpligtig at tegne. Din bank eller dit realkreditinstitut forlanger dog ofte, at du har tegnet en brandforsikring, hvis du ønsker at låne penge til at købe et hus. En investering i en husforsikring kan dog også vise sig at være meget billig, hvis du skulle risikere at opleve alvorlige skader på dit rækkehus.

Vi anbefaler til enhver tid, at du har tegnet en husforsikring til dit rækkehus. Vi ønsker naturligvis også, at du skal få det mest attraktive tilbud som muligt. Derfor tilbyder vi, at du via en formular kan få den bedste forsikring til dit behov, som samtidig er til en fordelagtig pris.

 

husforsikring_rækkehus

 

Sådan dækkes et rækkehus af en husforsikring

Som tidligere nævnt dækker en husforsikring til et rækkehus bl.a. stormskader. Disse stormskader skal dog være af storm- eller orkanstyrke, som er en storm med en vindstyrke på minimum 17 m/s. Har stormen en vindstyrke på mindre end 17 m/s, er der risiko for, at dit forsikringsselskab ikke dækker skaderne.

En husforsikring til dit rækkehus dækker også, hvis der skulle opstå brandskader på dit rækkehus. Forsikringen dækker bl.a. hvis der opstår brand i forbindelse med madlavning, kortslutning eller hvis der sker en mindre eksplosion.

Din husforsikring til dit rækkehus dækker også vandskader, hvis der eksempelvis har været et voldsomt skybrud tæt på din bolig. Bor du tæt på en sø, er det muligvis en god ide, at tilkøbe en udvidet vandskadeforsikring. Endnu en skade som dækkes af din husforsikring, er, hvis du oplever, at der bliver begået hærværk eller hvis du bliver udsat for tyveri.

LÆS OGSÅ: Husforsikring

 

Spar penge på din husforsikring

Når du har besluttet dig for, at du ønsker at tegne en husforsikring, vil det naturligvis være mest attraktivt for dig, at finde en husforsikring til en billig pris. Her kan du via formularen i toppen af siden nemt og hurtigt udfylde dine forsikringsbehov og bestille 3 tilbud på en husforsikring.

De 3 tilbud du efter få dage vil modtage, vil være skræddersyet efter dine forsikringsbehov, som du beskriver i den formular du udfylder. Derudover vil de 3 tilbud med stor sandsynlighed være til en bedre pris, end hvis du havde henvendt dig direkte hos forsikringsselskabet.

De 3 forsikringsselskaber konkurrerer mod hinanden om at få dig som kunde, og vil naturligvis tilbyde dig et så attraktivt tilbud som muligt. Ønsker du ikke at gøre brug af nogle af de tilbud, som forsikringsselskaberne kommer med, er du velkommen til at takke nej, da tilbuddene er 100% gratis og uforpligtende.

LÆS OGSÅ: Billig husforsikring

Relaterede blogindlæg