Hvad er en fuldt kombineret husforsikring?

Hvis du er husejer, er det en god idé, at sikre dit hus mod eventuelle skader. Skader på dit hus kan være omkostningstungt, hvis du ikke er forsikret med den rette husforsikring. I værste tilfælde vil du selv skulle betale for skaderne, og samtidig vil mange af dine ejendele muligvis også være uerstattelige.

Sammenlign husforsikring gratis og se hvor meget du kan spare! Bestil tilbud
- tager under et minut

Med en fuldt kombineret husforsikring, er du sikker på, at være forsikret bedst muligt. Denne forsikring dækker dig ind på den mest optimale måde til en fair pris. En fuldt kombineret husforsikring kan derudover siges, at være den mest omfattende husforsikring.

Bor du derfor i et område, hvor der er stor risiko for, at forskellige skader opstår, vil en fuldt kombineret husforsikring muligvis være at foretrække, da du sikrer dig selv bedst muligt. Og med den rette husforsikring, har du mulighed for, at spare mange penge.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at en husforsikring ikke direkte er lovpligtig. Du skal dog være opmærksom på, at din bank eller dit realkreditinstitut vil forlange, at du har tegnet en husforsikring, hvis du skal låne penge til at købe et hus.

 

Hvad dækker en fuldt kombineret husforsikring?

Som nævnt i det ovenstående er en fuldt kombineret husforsikring, en forsikring med fuldt kombineret dækning. Med dette menes der, at en fuldt kombineret husforsikring indeholder de dækninger, som typisk indgår i en husforsikring.

Mange forsikringsselskaber vælger bare at kalde denne dækning for "husforsiikring". Andre synonymer kan f.eks. være villaforsikring, parcelhusforsikring og husejerforsikring. Det kan derfor siges, at der i de fleste tilfælde ikke indgår noget ekstra i en husforsikring, men dette er blot et synonym for den almindelige husforsikring.

De skader som en fuldt kombineret husforsikring dækker, er f.eks. brandskader, som kan være opstået grundet lynnedslag eller kortslutning. Derudover er stormskader også en af de væsentlige dækninger og hærværk & tyveri omfattes også af denne dækning.

LÆS OGSÅ: Husforsikring

 

Er en fuldt kombineret husforsikring altid nødvendig?

Om du skal have tegnet en fuldt kombineret husforsikring, er naturligvis op til dig selv. Som tidligere nævnt skal du dog være opmærksom på, at en brandforsikring skal tegnes, hvis du ønsker at låne penge til at købe dit hus.

En brandforsikring er typisk inkluderet i en fuldt kombineret husforsikring, hvorfor du med god grund kan overveje, om det ikke vil være værd, at tegne en forsikring, som dækker dig ordentligt ind i tilfælde af skader. Derudover kan der opstå skader på grund af storm, som kan forårsage store ødelæggelser på dit hus.

Prisen på en fuldt kombineret husforsikring varierer naturligvis fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Du kan med nogle få tricks få en billig husforsikring, ved at gøre brug af nogle enkelte tricks. Der er nemlig mange penge at spare, ved blot en minimal indsats fra din side.

LÆS OGSÅ: Billig husforsikring

fuldt_kombineret_husforsikring

 

I disse tilfælde har du brug for en udvidet husforsikring

Der findes dog steder i Danmark, hvor du har mere brug for en udvidet husforsikring end andre. Der er forskel på, hvad der indgår i disse tilvalgsdækninger, ligesom der også er forskel på, hvad der indgår i basisdækningerne hos de forskellige forsikringsselskaber.

Bor du i et område, hvor der er stor risiko for, at der opstår oversvømmelse, er det værd at overveje, om du skal udvide din husforsikring med tilvalgsdækninger. Det er nemlig sjældent, at basisdækningen hos forsikringsselskaberne, dækker eksempelvis oversvømmelse fra et nærliggende sø.

Vi anbefaler dog, at du til enhver tid snakker med dit forsikringsselskab, og i samarbejde med dem beslutter dig for, hvilke dækninger som du har brug for. Det er en god idé, at få dit forsikringsselskab til at rådgive dig, så du er helt sikker på, at der ikke opstår tvivl om, hvilke eventuelle skader som du skal sikre dig mod.

Relaterede blogindlæg