A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 6 min.
Opdateret:

App-guide: 10 investerings-værktøjer til dig

Investeringsbranchen kan for den almene dansker, være en uoverskuelig verden og der kan være brug, for et simpelt værktøj til at skabe overblik af sine værdipapirer. Som investerings interesseret, kan der i højere grad være brug for det lidt mere dybdegående værktøj, et nyhedsoverblik og måske endda muligheden for direkte handel.

Husk at du på Mikonomi.dk kan sammenligne online lån

Til de helt store investerings fokuserede, som måske har en kæmpe formue stående i værdipapirer, og måske arbejder i branchen til dagligt, vil der være helt andre behov. Der vil i højere grad være brug for mere analytiske værktøjer og oversigter, samt ekspertvurderinger.

Vi giver dig her en liste med 10 apps, hvor vi vil guide dig til at vælge det helt rigtige værktøj, som opfylder dine behov.

Stock Market

Stock Market HD

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Super nemt og praktisk værktøj, der giver dig det fulde overblik over dine investeringer"

Hvad kan den?

Tilføj din portefølje af værdipapirer, og følg let med i de daglige op- og nedture når du er på farten. Du kan således også tilføje din mængde af papirer, til den pris du har betalt, for at få den eksakte udvikling af dine investeringer. Du får papirernes grafiske udvikling og nyheder serveret på en overskuelig måde. For at følge din personlige historik, kan du således også tilføje dine salg. App'en tillader dig at synkronisere med iCloud.

Hvem er du som bruger?

App'en henvender sig selvfølgelig til alle typer investorer, men denne app er mest oplagt til brugeren, som kun skal holde lidt øje med kurserne engang imellem, og samtidig kunne se udviklingen i sin egen depotbeholdning. Det er en let og simpel app, som de fleste kan bruge, og viser derfor app'en som værende optimal for brugeren der tjekker op når han er på farten.


Nordnet

Nordnet

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"Simpel og brugervenlig handelsplatform, der ikke kræver stor teknisk viden."

Hvad kan den?

Med denne app har du muligheden for at følge de værdipapirer, som du er interesseret i. Endvidere kan du ligeså læse nyheder om disse selskaber. Log ind med dit nem-id og få muligheden for en nem og overskuelig handel. Simpelt og enkelt får du aktiens historiske udvikling. Udover aktier, kan du følge med i prisudviklingen på obligationer, råvarer og valutaer.

Hvem er du som bruger?

Nordnet har fremstillet en app, som er yderst brugervenlig og lige til at gå til. Derfor henvender app'en sig til alle typer investorer. Med sine råvarer, obligations og valutakurser henvender den sig ligeledes til den lidt mere avanceret spekulant. Brugeren vil kunne bruge denne app nemt, ved strakshandler, når han/hun er på farten.


Flash Ratings

FlashRatings

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"Fantastisk enkel app, der udover kursoverblik, viser diverse anbefalinger"

Hvad kan den?

En super simpel app, som giver det hurtige overblik over øjeblikkets kurser, samt interessant statistik for den enkelte aktie og den grafiske udvikling. App'en har en super feature, som gør det muligt at se en lang række analyse-bureauers anbefalinger af den enkelte aktie, samt dennes kursmål.

Hvem er du som bruger?

Denne app passer perfekt til den almene investerings interesserede. Du får som bruger opfyldt de basale behov, i form at opdateringer om kurser, samt anbefalinger. Brugeren på farten, som ikke har alverdens tid og måske heller ikke den analytiske interesse, kan derfor nøjes med at danne sig et indtryk gennem anbefalingerne. Som dansk investor skal du med denne app have fokus på udlandet, da det primært at amerikanske aktier, der kan følges.


Investtech

Investtech

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"En virkelig professionel app, der kan give en masse kvalitativ data."

Hvad kan den?

Et super værktøj, med en lang række muligheder. Brugeren har med denne app mulighed for at indhente flere forskellige statistikker, indeks vurderinger, nyheder, samt analyser. Et gennemført værktøj, som tillader brugeren at følge intenst med i markedet.

Hvem er du som bruger?

App'en henvender sig til den mere "hardcore" investor, som elsker at gå i dybden før han investerer. Brugeren vil være typen der har en meget stor interesse for investering i værdipapirer og finder erhvervsnyheder yderst interessante.


Finans

Finans

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star


"En gennemført brugervenlig app, der giver gennemsigtighed selvom du er på farten."

Hvad kan den?

Denne app giver indsigt i næsten hele investeringsmarkedet, i form af aktier, obligationer, investeringsbeviser og valuta. Du får en super brugervenlig app, som giver dig gennemsigtighed på markedet. Du får alle de seneste nyheder, samt løbende markedskommentarer i videoformat.

Hvem er du som bruger?

Du vil som bruger have det fulde markedsoverblik, men behøver ikke dybdegående analyser eller statistikker. Har du brug for en app med mulighed for at porteføljeovervågning, nyheder og løbende kursovervågning, så er app'en således god til dig, som er er på farten og interesserer dig for udviklingen.


Net Dania

NetDania

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"Yderst professionel og meget velegnet til den engagerede investor"

Hvad kan den?

En gennemført investerings-app, som tilbyder nogle fantastiske muligheder. App'en tillader groft sagt, at man selv sætter den op efter ens egne behov. Du kan således selv vælge og flytte rundt på de markeder du vil følge. Blinkende røde og grønne bokse, giver en følelse af at stå midt inde i et handelscentrum. Du får alverdens nyheder, og muligheden for at oprette din egen portefølje oversigt. NetDania viser værdipapirer, valutakurser, samt metalpriser.

Hvem er du som bruger?

Dette er app'en for den absolutte investerings entusiast. Det er en app, som kræver at man vil bruge lidt tid på at sætte den op efter egne behov, samt at finde ud af hvilke muligheder man har. Du skal som bruger ikke forvente de store analyser og vurderinger, medmindre du finder dem via nyhederne. Men du får som bruger en fed oplevelse af hele investeringsverdenen.


Plus 500

Plus500

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"En handelsplatform, som næsten enhver kan bruge uden problemer."

Du kan vælge handle med rigtige penge, men også vælge demo, og dermed tilegner app'en sig både til de rutinerede, men også nye investerings interesserede. Du får muligheden for at handle på et stort udvalg af verdens markeder. Du får ikke alverdens statistikker eller analyser, men du kan handle, lave portefølje og følge værdipapirernes udvikling.

Hvem er du som bruger?

Plus500 app'en henvender sig mest til brugeren, som har brug for en nem og overskuelig handelsplatform. Du skal som bruger ikke forvente stort statistisk overblik og lignende, det må du finde andre steder. Det er således en god handelsplatform, som du både som ny eller rutineret investor kan håndtere og finde nyttig.


Portefølje

Aktieportefølje

Green StarGreen StarGrey StarGrey StarGrey Star


"Meget simpelt, men brugbart værktøj, til os der bare vil holde øje med vores portefølje."

Hvad kan den?

En af de mest brugervenlige apps vi har undersøgt, og således også et af de værktøjer der kan mindst. Men som navnet beskriver, så laver du din porteføljeoversigt og kan derfra følge dine aktier nemt og overskueligt.

Hvem er du som bruger?

App'en er til brugeren der mangler et nemt og simpelt værktøj, til at kunne følge sin porteføljes udvikling. Det er et enkelt, men brugbart værktøj, til forbrugeren der ikke har brug for de helt store analyser og statistikker.


Saxo Bank

SaxoTraderGO

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"Den optimale app for storinvestoren, som samtidig vil være kunde hos Saxo Bank"

Hvad kan den?

En helt igennem gennemført app, hvor du skal oprette dig som kunde, for at kunne benytte dig af app'en. Det skal du da det mest af alt er en app beregnet til handel. Saxo Bank tillader dog også, at man kan oprette en demo-konto, hvor du kan få fornemmelsen af hvad det hele går ud på. Der er næsten det man ikke kan. Du kan investere i næsten alt. Du finder de nyeste nyheder, og kan handle næsten som du lyster.

Hvem er du som bruger?

Som bruger er du typen der typisk har store beløb investeret. Da det kræver man er kunde, vil det derfor også give mening at du har et stort engagement i finansverdenen. Det er således et professionelt værktøj.


Stock Master

Stock Master

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Må være en af de mest statistiske apps på markedet, ideelt for den analytiske bruger."

Hvad kan den?

Dette er måske det absolut mest avancerede værktøj på listen. Der er vel næsten ikke en statistisk information der ikke er tilgængelig. Du får her en bred vifte af muligheder inden for informationssøgning. Du har her adgang til nogle yderst komplette grafer, med mulighed for selv at tegne dine linjer og gå helt ned i detaljerne. Du får de seneste nyheder fra dine valgte værdipapirer og mulighed for at indstille app'en næsten som du lyster.

Hvem er du som bruger?

Det her er virkelig app'en for dig, der elsker statistikker og analyser. Endvidere bør du være yderst engageret i investeringsbranchen, og i forvejen have stor erfaring. Du er brugeren der laver disse kvalitative og kvantitative data om til afkast.