5 uundværlige gør-det-selv apps

'Gør-det-selv' produkter er i stigende grad populære i Danmark. Der er flere faktorer, som er med til at afgøre, at gør-det-selv bliver mere og mere populært. Du kan bl.a. spare mange penge ved at bygge ting selv, og de ting som du bygger, vil naturligvis også være mere personlige for dig.

Derfor skal du naturligvis heller ikke, gå glip af muligheden for 'gør-det-selv'. Du kan dog være forhindret, hvis du ikke mestrer håndværkerfaget og ikke har de rigtige værktøjer. I takt med at der bliver lanceret flere og flere apps, bliver vi også præsenteret for flere og flere af disse, som fungerer som brugbare værktøjer.

Vi giver dig her 5 gratis apps, som er uundværlige for de personer, som ønsker mere 'gør-det-selv'.

Farveguide - I Phone

Farveguide

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"Smart app som gør det meget lettere at bestemme farven på sin væg."

Hvad er det?

Farveguide er en genial app, til dig som ønsker at få malet derhjemme. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve væggen skal have, kan du benytte Farveguide. Du kan her tage et billede af den væg som skal males, og ved hjælp af de farver som gemmer sig i Farveguide, kan du igennem app'en se, hvordan væggen ville se ud med den farve, som du har valgt.
Hvis du ser en speciel farve, som du tænker, vil være god til dit hjem, kan du også tage et billede af farven, og Farveguide giver dig den korrekte farvekode.

Farveguide - Bla ? Væg Farveguide - Gul Væg Farveguide - Rød Væg

 

Bolius - I Phone

Førstehjælp Til Dit Hus

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star


"Meget behjælpelig app som giver dig gode råd til, hvordan du håndterer skader på dit hus."

Hvad er det?

Førstehjælp Til Dit Hus er en god app at bruge, hvis du oplever skader på dit hus. Der er dermed ikke direkte tale om en 'gør-det-selv' app, men app'en giver dig stadig gode råd til, hvordan du selv kan bekæmpe skader på dit hus. Du kan nemt og hurtigt åbne app'en, og fra forsiden vælger du blot, hvilken type skade der er tale om. Oplever du eksempelvis, at der opstår vand i kælderen, kan du åbne skaden "Vand i kælderen", hvorefter app'en giver dig 4 gode råd til at bekæmpe denne skade.

Bolius - Stormskader Bolius - Vand I Kælderen Bolius - Øvrige

 

Vaterpas - I Phone

Hemmeligt vaterpas på iPhone

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Skjult værktøj på iPhone som sørger for, at hylderne hænger lige."

Hvad er det?

Dette er ikke en app, men et hemmeligt værktøj som ligger på din iPhone. Skal du hænge en ny hylde op, kan det være svært at finde ud af, om den hænger lige, hvis du ikke har et vaterpas. I stedet for at investere i et rigtigt vaterpas, kan du benytte det hemmelige vaterpas på din iPhone. Du finder vaterpasset ved at åbne dit kompas, placere en finger på skærmen, og køre din finger fra højre mod venstre. Herefter kommer vaterpasset frem, og du er klar til at hænge din hylde op.

Vaterpas - Guide Vaterpas - 55 Grader Vaterpas - 0 Grader

 

Pitch Gauge

Pitch Gauge

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Smart værktøj som bl.a. måler hældningen på dit tag."

Hvad er det?

Hvis du skal arbejde på dit tag, kan det ofte være nødvendigt, at kende tagets hældning. Pitch Gauge giver dig muligheden for dette, som også er vist på billedet. Derudover er Pitch Gauge også et brugbart værktøj, da app'en giver dig mulighed for, at foretage forskellige mål af dit hus.

Pitch Gauge - Beregner Pitch Gauge - Bredde Pitch Gauge - Længde

 

My Measures - I Phone

My Measures

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star


"Genial til at tage noter af forskellige mål."

Hvad er det?

My Measures er en app, som du kan benytte til forskelligt 'gør-det-selv' arbejde. Du kan nemt bruge denne app som en notesbog, og notere forskellige mål på dit hus. Har du forskellige 'gør-det-selv' projekter i gang, kan du let inddele disse projekter i forskellige mapper, så der altid er styr på, hvor dine forskellige noter er gemt. Meget brugbar app til 'gør-det-selv' folket.

My Measures - Upload My Measures - Forside My Measures - Vinkel
Relaterede blogindlæg