Sådan dækker ulykkesforsikringen på din rejse

Ulykkesforsikring ved rejse

Tager du ud og rejser, er det vigtigt at du har en forsikring på plads. Der kan ske diverse uheld imens du er afsted, eks. at du kører galt på ski, hvis du er på skiferie. I den forbindelse vil du gerne have dækning, hvilket en ulykkesforsikring kan hjælpe dig med. Ejer du allerede en ulykkesforsikring eller vil du gerne tegne en og vide hvordan den dækker dig på rejser? Så læs med her og bliv klogere. 

Hvad er en ulykkesforsikring mere præcist?

En ulykkesforsikring er en forsikring ligesom alle andre, såsom bilforsikringer og husforsikringer, men denne går blot ind og dækker hvis du kommer til skade i en ulykke og du får varige mén. Dette kan både være i Danmark, men også i udlandet. Generelt vil ulykkesforsikringen dække de fleste skader, men kan ikke dække skader hvis skadeslidte har påført sig selv unødvendig fare. Typisk er ulykkesforsikringen ganske billig, og er derfor ikke noget som rykker det helt store i det daglige budget. Det kan derfor kun svare sig at investere i en ulykkesforsikring, så du er dækket hvis du kommer til skade på rejser eller herhjemme, da skader hurtigt kan betyde store økonomiske omkostninger - eks. ved et genoptræningsforløb. 

Sådan dækker ulykkesforsikringen ved rejser

Når du er på rejse, så vil ulykkesforsikringen typisk have en tidsmæssig begrænsning alt afhængig af hvor du befinder dig henne i verden. Samtidig kan der være nogle begrænsninger i forhold til at du blot befandt dig i Danmark, så derfor er det altid godt at nærlæse sin forsikringspolice, så du er helt sikker på hvordan du er dækket ind når du er på rejse.

Er du på rejse i Norden, dvs. Sverige, Norge, Finland, Island og Færøerne såvel som Grønland. så er du dækket ind ubegrænset, og vil være dækket på helt samme måde som hvis du befandt dig i Danmark. Er du derimod på rejse udenfor de nordiske lande, så vil ulykkesforsikringen typisk kun dække dig i op til 12 måneder. Skal du derfor opholde dig i en længere periode end dette, så vil din ulykkesforsikring ikke længere dække, og det er derfor nødvendigt at gå ind og forlænge med forsikringsselskabet

Få din ulykkesforsikring på plads

Ejer du endnu ikke en ulykkesforsikring, så kan du let og hurtigt komme i gang med at tegne ved at anvende Mikonomi.dk til din hjælp. Det er vigtigt at have ulykkesforsikringen på plads, så du er sikret økonomisk kompensation hvis du kommer til skade og får varige mén. Her på Mikonomi.dk vil derfor gerne hjælpe dig på vej til at finde den helt rigtige ulykkesforsikring til dig ved rejser, og som du føler er til at betale. Alt du skal gøre, er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular her på siden, og disse vil da blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber, der vil konkurrere om at give dig det bedste tilbud. Du får herefter op til 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere, og er der til tilbud som passer dig kan du vælge at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at modtage disse tilbud. 

Relaterede blogindlæg