Mikonomi Award: Råd til mere sundhed og træning

Mikonomi Award: Råd til mere sundhed og træning

På Mikonomi.dk er vi stolte over at kunne præsentere de 20 bedste danske blogs om sundhed og træning.

De 20 nominerede er på hver deres måde unikke bloggere, som sætter fokus på samfundsdebatten om sundhed. De giver hver især deres ærlige og reelle bud på, hvordan livet kan leves sundt og billigt - uden at det behøver at stjæle for meget af ens tid.

Mikonomi.dk ønsker med awarden at hylde de 20 bloggere, og ikke mindst give læsere af Mikonomi.dk oplevelsen og muligheden for at lade sig inspirere. De 20 blogs bidrager hver især med gode initiativer og sætter fokus på kreative, brugbare og sunde løsninger til en travl, men sund hverdag.

Husk, at du kan sammenligne priser på lån og bilforsikring her på Mikonomi.dk

 

Tidligere omtalt i:

BTMx2IvaekstTrends -online


AFSTEMNINGEN ER SLUT

... og vinderen af "Mikonomi Award: Råd til mere sundhed og træning" blev Krisztina Maria og hendes blog, som løb med hele 36,87% af stemmerne. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til vinderen, og et tak til alle de mange mennesker, som har sat deres stemme ved deres yndlingsblogger.

Award Vinder


 

Krisztina Maria

Krisztina Maria
- 1. pladsen (36,87% af stemmerne)

WWW.KRISZTINAMARIA.COM

Fokuserer på at være stærk og sund - i stedet for tyk eller tynd. Krisztina Maria afprøver nye træningsmetoder, og guider sine læsere godt på vej i en verden med fokus på sundhed og træning. Med udgivelsen af sine 3 bøger og sin baggrund som træner og livsstilscoach ved Krisztina Maria hvad hun snakker om.

Krisztina Marias bedste sundhedstip: "En sund og stærk livsstil, der skal være holdbar, fysisk som mentalt, er ikke enten eller, men både og."

Mikonomi anbefaler: Træning med vægtvest


Foodielicious
- 2. pladsen (25,64% af stemmerne)

WWW.FOODIELICIOUS.DK

De tre piger (Laura, Zaida og Line) giver med deres uddannelsesmæssige baggrund inden for sundhed og ernæring professionelle råd og indlæg, samt gode opskrifter og ideer til madlavning.

Pigernes bedste sundhedstip: "Det skal være sjovt at være sund. Spis varieret og tænk fornuftigt, det er ikke altid, at det populære er det sundeste valg."

Mikonomi anbefaler: Nye måder at lave mad på

 

Foodielicious


Josephine Helbrandt

Josephine Helbrandt
- 3. pladsen (11,68% af stemmerne)

WWW.JOSEPHINE.HELBRANDT.DK

Med sin baggrund som journalist studerende, skriver Josephine spændende og dybdegående tekster, som inspirerer til en sundere livsstil.

Josephines bedste sundhedstip: "Pres en halv citron ned i et glas vand hver morgen, og drik det inden du spiser morgenmad. Det vil hjælpe dig til en flot ensartet, elastisk hud, uden bumser og knopper, og samtidig hjælper c-vitaminerne med at øge kroppens evne til at udnytte det fedt, du får i maden til at lave energi, i stedet for at sætte sig på sidebenene."

Mikonomi anbefaler: Sunde og lækre friske forårsruller


Sarah Posin - 4. pladsen

WWW.SARAHPOSIN.COM

Trods titlen som vinder af DM i Bikini Fitness 2014 giver Sarah Posin trænings- og sundhedstip, som alle kan være med på. Hun inspirerer og fornyer din træning og livsstil med sine indlæg.

Sarah skriver på sin blog: "Find ud af hvilken træning du synes er sjov. Skab dine vaner. Lære mere om din træning. Udskiftning (af vaner og rutiner, red.). Planlæg din træning. Sæt dig et mål."

Mikonomi anbefaler: Sådan kommer du i gang med at squatte

 

Sarah Posin


Sundere Hverdag (Nadja)

Sundere Hverdag - 5. pladsen

WWW.SUNDEREHVERDAG.DK

For Nadja, som står bag bloggen Sundere Hverdag, handler sundhed om mere end bare sund mad. Hendes fokus på at man skal elske sig selv (også under processen) har givet hende tusindvis af følgere, som hun med sine indlæg inspirerer, motiverer og forkæler. Nadja husker os alle på, at vi skal huske mennesket bag kampen - uanset om du står og skal tabe dig eller tage på.

Nadjas bedste sundhedstip: "Sundhed handler om mere end vægt og BMI. Sundhed handler om at være glad. Sundhed handler om at lære at acceptere sig selv og sin krop".

Mikonomi anbefaler: Elsk dig selv


A Million Miless - 6. pladsen

WWW.AMILLIONMILESS.COM

Bloggen, A Million Miless, inspirerer og motiverer sine læsere til at lave nem, sund og farverig mad i enhver afskygning. De sunde muligheder i forhold til mad bliver fremhævet og delt ud til læserne uden, at de skal gå på kompromis.

A Million Miless skriver på bloggen: "Hvis du kun har sund og nærende mad i køleskabet, så er det det, som du vil spise (oversat)."

Mikonomi anbefaler: 11 sunde alternativer til havregrynskugler

A Million Miless


Mette Lyngholm

Mette Lyngholm - 7. pladsen

WWW.METTELYNGHOLM.DK

Inspirerer til en livsstil, der giver overskud og livsenergi med sine blogindlæg, opskrifter og ideer til din træning. Mette kommer med motiverende anbefalinger af træningsmetoder, hvor hun nemt og lærerrigt inviterer sine læsere ind i sin verden af træning og tankerne bag.

Mette skriver på sin blog: "Vi skal lære at vælge vores humør, som vi vælger vores tøj hver eneste morgen. Start dagen med et positivt sind, det vil give dig et langt bedre udgangspunkt."

Mikonomi anbefaler: Sådan træner du effektivt din bagdel


Rikke Chili - en delt 8. plads

WWW.RIKKECHILI.DK

Rikke Chili motiverer, engagerer og inspirerer sine læsere med gode tips og tricks til at komme i gang og ikke mindst opretholde motivationen.

Rikke Chili skriver på sin blog: "Sund mad på SU: Der er faktisk mange penge at spare, hvis man handler ind på tilbud - især hvis man køber stort ind. Der er ofte tilbud på f.eks. kød i diverse fødevarer butikker, hvis man køber 3-4 pakker på én gang. Hvis man bor i en storby kører man typisk forbi 3-4 dagligvarer butikker på vej fra A til B, og hvis man som jeg cykler rundt, tager det ikke lang tid lige at smutte i 1 eller 2 butikker på vej fra job eller skole."

Mikonomi anbefaler: Lev sundt, selvom du er på SU eller budget

Rikke Chili


Sofia

Sofias Kamp - en delt 8. plads

WWW.SOFIASKAMP.DK

Sofias ærlige historie om sit mad- og stofmisbrug har rørt alle hendes læsere. Hun har med sin blog bevist over for verdenen, at alt kan lade sig gøre, så længe man har viljen til det. Sofias kamp fra de 120 kg til 60 kg er med til at inspirere og motivere tusindvis af andre unge mennesker til at komme i gang og opretholde håbet om og troen på en sundere hverdag.

Sofia skriver på sin blog: "Kend din styrke, kend dine svagheder, forebyg og lær af det!"

Mikonomi anbefaler: Sådan kommer du i gang med din træning


Gitte Høj - en delt 8. plads

WWW.BLOG.GITTEHOEJ.DK

Deler med glæde ud af sin uddannelsesmæssige baggrund som kostvejleder og løbetræner. Gittes blog inspirerer, motiverer og engagerer sine læsere til en sundere og mere spændende livsstil.

Gittes bedste sundhedstip: "Når det kommer til at være sund og fit, så handler det om at være realistisk og at kunne tage ansvar. Dyrk motion 3 x pr uge. Spis masser af grøntsager, drik vand og sørg for at spise masser af sunde fedtstoffer."

Mikonomi anbefaler: Sådan forbedrer du dit løb

 

Gitte Høj


 

Stinna

Stinna - en delt 8. plads

WWW.STINNA.DK

Stinnas fokus på, at sund mad ikke skal være kedeligt - ej heller selvom det er vegetarisk - inspirerer og motiverer hendes læsere til at leve en sundere og mere økologisk hverdag. Med sin baggrund som sygeplejerskestuderende deler Stinna ud af sin store palette med sunde og lækre opskrifter.

Stinnas bedste sundhedstip: "Mit bedste sundhedstip må være, at lade være med at gøre sundhed fanatisk. Gør sundhed til en naturlig del af hverdagen, hvor der også er plads til lidt søde sager engang imellem."

Mikonomi anbefaler: Spicy græskarsuppe


Sund Mums - en delt 8. plads

WWW.SUNDMUMS.DK

Sund Mums handler om sunde og gode opskrifter til inspiration. Benedikte, som står bag bloggen, er hverken fanatisk eller allergisk, men tænker i sunde baner og undgår derfor gluten, mælk og sukker.

Benediktes bedste sundhedstip: "Vigtigst for mig i hverdagen er at få en god nattesøvn, drikke nok vand, spise varieret og naturligt og tage cyklen og trappen i stedet for metro og elevator. Så kan det ikke gå helt galt. Jeg går ikke så meget op i, om jeg får lige præcis så og så mange gram af det ene eller det andet i kosten, men mere op i at sørge for at spise generelt sundt og fornuftigt og så en gang imellem forkæle sig selv."

Mikonomi anbefaler: Sæsonrelaterede opskrifter

 

Sund Mums


Bedre Form

Bedre Form - en delt 9. plads

WWW.BEDREFORM.NU

Pernille skriver på baggrund af en stor passion for træning og forskellige træningsformer. Hun deler sine nemme og lækre opskrifter, som hurtigt kan laves i en travl hverdag.

Pernille skriver på sin blog: "Elsker avokado og spiser det næsten hver dag. En hel avokado kan jeg dog sjældent spise, men hvad gør man så med resten? Avokado bliver jo lynhurtig brun, men hvis du deler avokadoen på midten, og lader stenen sidde i den ene halve, kan den faktisk nemt holde sig til dagen efter i en lufttæt boks i køleskabet."

Mikonomi anbefaler: Hurtig aftensmad til 1 person


Julie Karla - en delt 10. plads

WWW.JULIEKARLA.DK

Julie Karla leverer gang på gang sunde low carb madopskrifter, hvor hun inspirerer og motiverer sine læsere til at lave lækre hverdagsmåltider.

Julie Karla siger: "For mig er det vigtigste at skabe balance og få et afslappet forhold til mad. Balance for mig betyder, at jeg prøver at leve efter princippet 'alting med måde' og generelt spiser jeg primært efter low carb opskrifter. Jeg kan sagtens nyde al den vidunderlige mad, der findes derude, men jeg balancerer god mad med masser af motion."

Mikonomi anbefaler: Krydret gulerodssalat

Julie Karla


Caroline Thorsfelt

Caroline Thorsfelt - en delt 10. plads

WWW.CAROLINETHORSFELT.DK

Caroline gør en stor dyd ud af, at sundhed ikke skal være en begrænsning eller besværligt. Hun forholder sig kritisk til diverse kure og omverdenen, og giver sin mening til kende.

Caroline skriver på sin blog: "At med en god kombination af både styrketræning, cardio, mad og ikke mindst søvn! Ja så har du altså den ultimative 'slankekur' ! Husk det! ..og nyd nu rejsen til dit mål, hvad end det er, så vær stolt af dine fremskridt og mind dig selv om dem, de dage hvor det hele er lidt surt."

Mikonomi anbefaler: Sundhed skal ikke være svært


Get Fit Inspiration - en delt 10. plads

WWW.GETFITINSPIRATION.DK

Mette deler ud af sine egne erfaringer og holdninger på baggrund af hendes eget vægttab Bloggen giver læserne en interessant og motiverende tilgang til en pige, som er meget bevidst omkring hendes træning, dog uden at den tager overhånd.

Mette skriver på sin blog: "Derudover fokuserer jeg ikke på, at jeg skal tabe mig, og hvor meget jeg skal tabe mig. Men derimod at jeg vil tabe mig på en sund måde, men først og fremmest er mit mål at få det godt."

Mikonomi anbefaler: Vask dit træningstøj uden at ødelægge det

Get Fit Inspiration


 

Caroline Schack

Caroline Schack - en delt 10. plads

WWW.CAROLINESCHACK.DK

Caroline laver madplaner, deler ud af sine indkøbslister og gør det sunde liv sjovt og farverigt med lækre opskrifter. Hendes baggrund som soldat i forsvaret gør hende til en super sej pige med ben i næsen.

Caroline skriver på sin blog: "For mig er sundhed en balance mellem krop og sjæl, hvor der skal være plads til at nyde livet fuldt ud, og hvor sundhed er sjovt og træning giver energi og velvære."

Mikonomi anbefaler: Diæt vs. biograf


Marina Aagaard - en delt 10. plads

WWW.MARINAAAGAARD.COM

Har en faglig baggrund, som hun bruger til at inspirere og undervise sine læsere i sin viden om træning og sundhed. Marina har bl.a. en Master i fitness og træning.

Marina skriver på sin blog: "Hvis livet ikke tilbyder et spil (en leg eller sport), som er værd at spille, så opfind et nyt et."

Mikonomi anbefaler:
Bliv sundere med en bedre søvn

Marina Aagaard


 

Fitness -Blog

Fitness-Blog - en delt 10. plads

WWW.FITNESS-BLOG.DK

Fitness-Bloggen inspirerer til en livsstil med træning og styrke. Bloggen deler bl.a. ud af nemme og lærerige videoer til, hvordan man kommer i gang med styrketræning.

Kristian skriver på bloggen: "Jeg finder det utrolig tilfredsstillende, når jeg oplever mine kunder, ikke kun opnå deres mål, men undervejs bryde dårlige og usunde vaner og erstatte dem med en ny og sund livsstil og derigennem forandre sig som mennesker."

Mikonomi anbefaler: Sådan kommer du godt i gang med vægtløftning


Nomineringskrav

Fælles for de 20 udvalgte blogs er at de har en sundhedsrealistisk tilgang til livet, mad og træning. De 20 bloggeres inspirerende og motiverende indlæg samt tips og tricks engagerer deres læsere til at turde springe ud med åbne arme og tage imod nye inputs. Sidst men ikke mindst lægger vi på Mikonomi.dk fokus på, at der skal være penge at spare. De 20 udvalgte bloggere giver deres tips og tricks, så der er råd til mere i hverdagen.


Stort tillykke til alle de nominerede! Spred budskabet om jeres nominering ved at indsætte HTML-koden til det nedenstående badge på jeres blog. På den måde kan I nemt og hurtigt kan få flere til at stemme på jeres blog.

 


Alle de nominerede til "Mikonomi Awarden: Råd til mere sundhed og træning" er særligt udvalgt af teamet bag Mikonomi.dk på baggrund af ovenstående kriterier. Nomineringerne har udelukkende til fordel at hylde de udvalgte danske blogs om sundhed og træning, der uden tvivl har en passion for det sunde liv. Indholdet på bloggene er udvalgt ud fra hvad vores læsere kan have gavn af. Der tages forbehold for trykfejl.

Relaterede blogindlæg