Med disse 5 apps sparer du penge hver dag

Der er i dag større og større fokus på, hvordan man sparer så mange penge som muligt. Det er naturligvis også attraktivt at finde ud af, hvordan man kan minimere sit daglige forbrug. I takt med den teknologiske udvikling, bliver der naturligvis også lanceret flere og flere apps, som fungerer som brugbare værktøjer, når det kommer til at spare penge.

Vi giver dig her 5 gratis apps, som kan hjælpe dig i din hverdag med at spare penge, både på kort og på langt sigt.

ATM Hunter

ATM Hunter

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Meget simpel app som hurtigt giver dig muligheden for, at finde den nærmeste hæveautomat."

Hvad er det?

Naturligvis er gode gamle kontanter ved at gå af mode. Vi tillader os dog alligevel, at præsentere dig for en app, som har med kontanter at gøre. ATM Hunter er en genial app, hvis du befinder dig i en by, du ikke kender, og har brug for at hæve penge. ATM Hunter tager udgangspunkt i din aktuelle lokalitet, og derudfra finder app'en den nærmeste hæveautomat.

Hvordan sparer man penge?

Det geniale ved denne app er, at den giver dig mulighed for at gøre brug af et godt gammelt trick. Hvis du ofte lader stemningen bestemme, og muligvis får brugt dit kreditkort mere, end hvad planen var, kan dine byture, shoppingture eller restaurantbesøg godt blive dyrere end hvad du havde håbet på. Måden at bekæmpe denne situation på er, at du lige benytter dig af ATM Hunter, finder den nærmeste hæveautomat, og hæver det beløb som du tænker er passende til den situation du står i. Det er dog vigtigt, at du hænger dig selv op på, ikke at bruge flere penge end dem du har hævet kontant. Herved undgår du, at bruge flere penge, end hvad du har råd til.


 

For Resten

For Resten

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star


"Denne app er meget genial, hvis dit køleskab er småkedeligt, og kreativiteten er sluppet op."

Hvad er det?

For Resten er en genial app, hvis du oplever, at pengene er små og køleskabet måske er en smule kedeligt. Denne app er blandt andet et brugbart værktøj til mange studerende, som lever på SU, og muligvis bruger flere penge i weekenderne end de gør resten af alle ugens dage. For Resten fungerer på den måde, at du indtaster de råvarer, du har liggende i køleskabet, og derudfra viser For Resten dig, hvilke retter du kan lave af de råvarer, som er i dit køleskab.

Hvordan sparer man penge?

Denne app er ikke en direkte "spar-penge" app. Dog kan den være ganske nyttig, da du undgår madspild, og derved vil dine penge række længere. For Resten kan dog ikke lave den helt store gastronomiske oplevelse for dig, hvis det eneste dit køleskab består af, er en halv agurk og remoulade. Der er naturligvis grænser, men det er dog stadig et godt værktøj.


 

Lommebudget

Lommebudget

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGreen Star


"Helt fantastisk og meget overskuelig app. Giver et perfekt overblik over mit daglige budget."

Hvad er det?

Lommebudget er - som navnet antyder - en app, som laver et budget til dig. Ud fra din indkomst og dine kommende udgifter, skaber Lommebudget et overblik, så du altid kan være opmærksom på, hvor stort dit daglige budget er.

Hvordan sparer man penge?

Måden hvorpå du sparer penge, er, at du altid har et overblik over dit daglige forbrug. Herved undgår du, at du bruger flere penge, end hvad du egentlig har råd til. Derudover indeholder Lommebudget også en funktion, med tips og tricks til, hvordan du kan spare yderligere penge. Det kan f.eks. være tips om, hvordan du sparer på dit el-forbrug.


 

Skærmbillede 2015-09-08 Kl . 14.25.53

Buy Me a Pie!

Green StarGreen StarGreen StarGreen StarGrey Star


"God app til at holde styr på sine indkøb. Hjælper mig også til at undgå impulskøb."

Hvad er det?

Buy Me a Pie! er en dansk app, som hjælper dig, når du skal på indkøb. Du har her mulighed for, at inddele de forskellige varegrupper i forskellige kategorier, så du har et bedre overblik over, hvad du skal købe. App'en giver dig et godt overblik over, hvilke ting du skal købe. Når du står i supermarkedet og har lagt din vare i kurven, kan du bare køre fingeren hen over varen på din smartphone, og varen er registreret som købt.

Hvordan sparer man penge?

Når du benytter Buy Me a Pie! er det en god idé, at have lavet din indkøbsliste hjemmefra. Sæt dig ned i 2 minutter og udarbejd din indkøbsliste. Når du står i supermarkedet med din indkøbsliste, er det en meget god idé, at du er kritisk og holder dig til indkøbslisten. Hvis du gør dette, undgår du impulskøb, som man ellers ofte foretager sig, hvis man har svært ved at stå for fristelserne i butikken.


 

Viber

Viber

Green StarGreen StarGreen StarGrey StarGrey Star


"Virkelig god app, da den er gratis. Viber var især brugbar, da jeg skulle ringe hjem, da jeg var på sommerferie."

Hvad er det?

Viber er en app, som efterhånden er ved at være udbredt. Målet med denne app er, at give folk over hele verden mulighed for, at komme gratis i kontakt med hinanden.

Hvordan sparer man penge?

Måden hvorpå du sparer penge, siger næsten sig selv. Når du bruger Viber, har du mulighed for, at foretage opkald og sende SMS-beskeder gratis. Det er de færreste i dag, som stadig betaler for at sende SMS-beskeder, og Viber er blot en af mange årsager til dette. Det er naturligvis mest optimalt at bruge Viber, hvis du adgang til Wi-Fi forbindelse, så du undgår at bruge dit månedlige forbrug.

Husk også, at du kan spare penge på bilforsikring og lån her på Mikonomi.dk


Relaterede blogindlæg