Rejseforsikring med MasterCard

Sådan får du en rejseforsikring med MasterCard

Skal du ud og rejse, så er det vigtigt at have en rejseforsikring på plads, så du er dækket ind hvis du kommer ud for en ulykke. Der er imidlertid flere mulighed for at få en rejseforsikring på plads. Du kan vælge at tegne en rejseforsikring hos en af de mange forskellige forsikringsselskaber eller du kan vælge at få en rejseforsikring med et MasterCard. Den sidstnævnte mulighed, en MasterCard rejseforsikring, kan du læse mere om her.

Hvad fås med en MasterCard rejseforsikring?

Et MasterCard er noget du sørger for at få gennem din bank. Her har du da mulighed for at vælge en MasterCard Guld, som kan give dig en række yderligere fordele, heriblandt altså en rejseforsikring. Et MasterCard Guld giver dig en forbrugskredit på 50.000 kr., som er rentefrit i op til 42 dage. Disse penge kan du bruge på lige hvad du har lyst til i over 30 mio. forretninger verden over. Tilknyttet har du da en rejseforsikring, der blandt andet kan gå ind og dække det følgende:

  • Sygdom og hjemtransport: Du er dækket hvis du skulle blive syg på din rejse eller hvis du får behov for at blive transporteret hjem igen. 
  • Ulykker: Du er dækket hvis du skulle komme ud for en ulykke, som efterfølgende kan resultere i lægebehandling. 
  • Flyforsinkelser og bagageforsinkelser: Forsikringen dækker hvis det fly eller bagage bliver forsinket på udrejsen. Skulle din bagage blive væk eller blive beskadiget i flyselskabets varetægt, så får du erstatning. 
  • Afbestilling: Hvis du går hen og bliver syg før din rejse, så har du mulighed for at afbestille den og få den refunderet. Du er evt. berettiget til at få en erstatningsrejse. 

Med et MasterCard Guld følger en Årsrejseforsikring Europa - dvs. at du er dækket på alle dine rejser inden for et år i Europa. Ønskes det derimod, at kunne blive dækket i hele verden, så kan der opgraderes til en Årsrejseforsikring Verden. Forsikringen dækker eks. lægebehandling og hjemtransport i forbindelse med en ulykke eller sygdom i udlandet. Det er ligeledes muligt at opgradere de enkelte dele i forsikringen, såsom bagageforsinkelse, så du kan få en større erstatning hvis flyselskabet skulle miste din bagage. 

Er du på rejse i Europa, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, så er du dækket af det blå sygesikringsbevis hvis du kommer til skade eller bliver syg. Dog kan det blå sygesikringsbevis ikke dække hjemtransport, og derfor vil din MasterCard rejseforsikring kunne gå ind og supplere. 

Andre muligheder

I stedet for at få et MasterCard, så er der også muligheden for at tegne en almindelig rejseforsikring gennem et forsikringsselskab. Skal du ud og studere i en længere periode kan du tegne en enkeltrejseforsikring, som vil dække denne ene rejse. Ellers kan du tegne en Årsrejseforsikring, som kan dække alle rejser du tager på inden for et år, hvis hver rejse blot er på maksimalt 30 dage. Hos Mikonomi.dk kan du få hjælp til at finde den rejseforsikring som passer bedst til dig, og som samtidig er til en fornuftig pris. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og dine ønsker vil da blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vil konkurrere om at få dig som kunde, og vil på denne måde typisk kunne ende med at give dig et bedre tilbud end hvis du selv kontaktede de enkelte forsikringsselskaber. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Er der et tilbud som passer dig, kan du vælge at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud.