Sådan kan din MC finansieres

Info om MC finansiering

Det er ikke alle som lige har pengene til at finansiere købet af en MC. Derfor kan det være nødvendigt at låne penge, hvilket er let og hurtigt at gøre online. Her skal du ikke stille sikkerhed ligesom du skal i banken og du behøver ikke forklare hvad du skal bruge pengene til.

Derfor er det meget hurtigere at få et lån på plads, da du i banken først skal kreditvurdering og derefter vente længere på at lånet bliver godkendt. Samtidig er det ikke sikkert at vil få lånet godkendt, da mange banker ikke er glade for at udstede forbrugslån. Derfor er der muligheden for at tage et forbrugslån online. Læs mere her om det at tage et lån online.

Find lån nu

Vælg lånebeløb og låneperiode og find det lån der passer bedst til dig - gratis og uforpligtende!

Sammenlign dine muligheder for MC finansiering

Det er dumt at vælge den første og bedste låneudbyder som du finder, da der kan være mulighed for at du kan finde et lån meget billigere et andet sted. Alle låneudbydere vil nemlig bilde dig det samme ind - at de har det bedste og billigste lån til dig. Men sørg for at undersøge dine muligheder før at du vælger. Her på Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig på vej. Vi har derfor lavet en låneberegner hvori du kan indtastet hvor meget du behov for til din MC finansiering og hvor lang løbetid du kan vil have. Derefter vil du få en oversigt over mulige låneudbydere som du kan vælge at ansøge hos. Du kan her sammenligne hvad de enkelte kan tilbyde af ÅOP og hvilke betingelser der for at låne de forskellige steder. ÅOP er et udtryk for hvor meget der skal betales i procent årligt for at have lånet, og derfor godt at kigge efter for at finde ud af hvor dyrt eller billigt lånet bliver.

Vær opmærksom på dette

Du skal være opmærksom på, at MC finansierer du ved at tage et lån online, så er det let at optage, men der skal typisk også betales mere i ÅOP end hvis lånet var optaget igennem banken. Det skyldes at du ikke stiller sikkerhed over for den online låneudbyder og denne skal derfor løbe en større risiko ved at låne penge til dig. Det er noget som vil påvirke renten og hvor meget du skal betale for at have lånet. Det er dog stadig det letteste lån du kan optage, og hvis du derfor skal bruge pengene med det samme og ved at du kan betale dem tilbage igen, så er det online lån måske noget for dig.

Ansøgningsprocessen ved finansiering af MC

Ligeså snart du har gjort op med dig selv at du vil låne, så skal du blot igennem følgende før at lånet er dit:

  1. Anvend låneberegneren her på Mikonomi.dk til at finde den låneudbyder som passer bedst til dine behov. Herefter trykker du blot på ansøg-knappen hos den låneudbyder du gerne til have et lån hos.
  2. Du bliver herefter sendt videre til låneudbyderens hjemmeside hvor du skal udfylde et ansøgningsskema. Dernæst er det bare at vente på om dit lån godkendes - det tager ganske kort tid.
  3. Gokendes din ansøgning, så kan du typisk få pengene den samme dag.
Relaterede blogindlæg
Afdragsfrie lån
10 økonomiske termer alle studerende bør kende
Den ultimative guide til at flytte hjemmefra
Her finansierer du 2016 sommerferien billigst