Mastercard

Info om MasterCard

Med et Mastercard får du et kreditkort hvorpå der som regel er op til 40 dages rentefri kredit på. Det betyder at du kan bruge penge med dit Mastercard og først betale pengene efter rentefrie dage er opløbet. Du kan i langt de fleste banker få tilkoblet et Mastercard til din eksisterende konto, hvor der aftales banken sætter en kreditramme for dig, som typisk vil ligge mellem 25 og 50.000 kr. Du kan læse mere om det her.

Få det bedste og billigste forbrugslån her!

Vælg lånebeløb og låneperiode og vælg gratis og uforpligtende det lån, der passer bedst til dit behov.

Fordele og ulemper ved et MasterCard

Der er en stor fordel i at du ikke skal betale gebyrer i forbindelse med din brug af dit Mastercard i langt de fleste butikker. Dertil kommer der den helt store fordel at det er gratis at låne penge via sit Mastercard, så længe pengene bare bliver betalt tilbage igen måneden efter.

Ulemperne er derimod at pengene skal betales hurtigt tilbage igen allerede måneden efter, og det bliver dermed kredit fremfor et decideret lån. Derudover vil der i mange hæveautomater blive opkrævet et gebyr, hvis du vil hæve penge, normaltvist mellem 30 og 50 kr., så det kan blive en dyr affære hvis du er vant til at hæve mange kontanter.

Hvem kan få et Mastercard?

Et Mastarcard er noget som bliver udstedet i forbindelse med din konto i banken. Derfor vil det kræve en kreditgodkendelse fra bankens side. Det er derfor vigtigt at du gennem tiden har vist at din økonomi er i orden, ved at du ikke ofte har haft minus op på kontoen, men har betalt din gæld af.  

Et sted du eksempeltvist kan få et Mastercard, er hos Santander bank. Her kan der tilbydes 45 dages afdragsfrit kredit. Kortet kommer uden årsgebyrer og med en rente på 9,95%, som er ganske lav. Kortet kan både bruges herhjemme og når ud rejser til udlandet. Samtidig er det gratis at lave kontanthævninger i udlandet.

Andre muligheder

I stedet for at få et Mastercard, kan du også søge lån. Det kan du gøre i banken, men du har også muligheden for at tage et lån online. Når du låner online, så er det nemt og hurtigt at få et lån godkendt, hvilket skyldes at du ikke skal stille sikkerhed eller forklare hvad pengene skal bruges til. Godkendelsesprocessen vil da være hurtigere overstået end hvis du gik i banken og ansøge om et lån.

Du har her på Mikonomi.dk muligheden for at se hvilke online lånemuligheder du har. Du skal blot anvendes vores låneberegner som du finder her på siden. Alt det kræver er blot, at du ved hvor meget du gerne vil låne og over hvor langt, og derefter er det blot at indtaste det i vores låneberegner. Du vil herefter blive givet en oversigt over forskellige låneudbydere som du kan låne ved. Du kan her sammenligne hvad det koster at låne hos de forskellige, og dermed finder du lettere ud hvor det er billigst for dig at låne henne. Du er dermed bedre sikret at du ikke ender med at tage et lån som ender med at blive for dyrt for dig.

Relaterede blogindlæg