Find informationer om handelsfinans

Info om Handels Finans

Handels finans er noget som har været på det danske marked siden 1987. Det var tidligere ejet af Danske Bank, men er i dag skiftet navn til Ekspres Bank, der ejes af det franske selskab BNP. Det er blot endnu et sted, hvor du har mulighed for at optage et forbrugslån. Hvor meget du kan låne og hvilket betingelser som der er, kan du læse mere om her.

Betingelser ved Handels Finans

Alt afhængig af hvor mange penge du vælger at låne, så er der forskellige betingelser for at få lov til at optage lånet. Du har mulighed for at vælge et lån der lyder på mellem 5.000 og 20.000, 20.000 og 30.000 eller et lån fra mellem 30.000 og op til 300.000 kroner. Du kan se hvad betingelser er her:

Lån 5.000 - 20.000 kroner 

Dette lån vil du hurtigt kunne svar på - typisk inden for et kvarter, hvis du ansøger i åbningstiden. Du kan ansøge uden at der bliver krævet nogen dokumentation eller sikkerhedsstillelse. Det er derfor det hurtigste og nemmeste lån du kan optage hos Handels Finans, da godkendelsesprocessen er kort.

Lån 20.000 - 30.000 kroner

Du vil her under dette lån blive stillet et krav om, at fremvise din seneste lønseddel eller en anden form for dokumentation for hvilken indkomst du har. Du skal dog heller ikke stille nogen sikkerhedsstillelse her.

Lån 30.000 - 300.000 kroner

Igen skal der ikke stilles sikkerhed, men der skal fremvises dokumentation i form af eksempeltvist den seneste lønseddel. Dertil skal der vedlægges en årsopgørelse, hvis lånet overstiger 75.000 kr. Du skal her have en indtægt på mindst 250.000 kr. om året før at lånet kan godkendes.

Fælles for alle lånene er, at der ikke skal stilles sikkerhed og derfor kan du bruge pengene til hvad du har lyst til, der vil ikke blive stillet nogen spørgsmål. Det kunne være en rejse, en computer eller noget helt tredje, det er helt op til dig. Den tilbagebetalingstid du vil have, vælger du ligeledes selv. Du kan eksempeltvist vælge at betale lånet tilbage over 12 måneder og maksimalt over 144 måneder. Et lån på 75.000 eller mindre, har en løbetid på maksimalt 72 måneder. Et krav der er værd at bide mærke i, er at det er nødvendigt at du er fyldt 25 og ikke er optaget i RKI før at det er muligt at ansøge.

Det som er kendetegnet ved denne type lån, er at der er tale om et forbrugslån. Et lån som der er mange låneudbydere der tilbyder på nettet. Handels Finans er dermed ikke din eneste muligheder, der er mange at vælge imellem.

Få en oversigt over dine lånemuligheder

Handels Finans er som sagt ikke det eneste sted, hvor du kan søge let og hurtigt online. På Mikonomi.dk kan du få en oversigt over de steder du har mulighed for at låne. Du indtaster blot det beløb du gerne vil låne, dog kun op til 350.000 kr., og herefter den ønskede løbetid. Herefter får du en oversigt over forskellige steder du kan ansøge om lån, og du kan sammenligne hvad de forskellige lån hvad koste dig. Det er en nem måde for dig at danne overblik og finde ud af hvem der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Relaterede blogindlæg