Forsikringer
Sammenlign forsikringer gratis og se hvor meget du kan spare!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Top 20 forsikringsselskaber til bilejere

Der findes mange forsikringsselskaber i Danmark, og det kan sommetider være svært at få overblikket. Her bringer vi dig en liste over de 20 største forsikringsselskaber i Danmark, der tilbyder bilforsikringer til privatkunder. 

Sammenlign bilforsikring gratis og se hvor meget du kan spare! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

De 20 største forsikringsselskaber til dig med bil

De forsikringsselskaber der er blevet udvalgt til denne liste, er udvalgt med udgangspunkt i forsikringsselskabernes markedsandele og under det kriterium, at der er tale om forsikringsselskaber. der tilbyder bilforsikringer til private kunder.

LÆS OGSÅBilforsikring

 

Topdanmark -logo 1. Topdanmark Forsikring
tlf: 70 13 79 13
 
Med en markedsandel på 19,1% er Topdanmark Danmarks mest dominerende forsikringsselskab inden for bilforsikringer, såvel som andre private og erhvervsforsikringer.
 Tryg -logo 2. Tryg Forsikring
tlf: 44 20 30 37
 
Tryg ligger ligger lige i hælene på Topdanmark med 17,5% af markedet for bilforsikringer. Måske er Tryg ikke det billigste forsikringsselskab, men det er et selskab, der går meget op i, at skadebehandlingen skal være af høj kvalitet.
 Alm .-Brand -logo 3. Alm. Brand Forsikring
tlf: 96 10 17 77
 
Alm. Brand Forsikring ligger, med en markedsandel på 12,5%, med i top 3 over forsikringsselskaber der udbyder bilforsikringer. Alm. Brand tilbyder både erhvervs- og privatforsikringer.
 Codan -logo 4. Codan Forsikring
tlf: 78 73 19 65
 
Med en markedsandel på 11% ligger Codan netop udenfor top 3 men er stadig et af landets største forsikringsselskaber. Ud over bilforsikringer tilbyder Codan en lang række andre forsikringer såsom rejse- indbo og erhvervsforsikringer.
 If -logo 5. If Forsikring
tlf: 70 12 12 12
 
If er et mellemstort forsikringsselskab, med en markedsandel på godt 8%, og visionen om at være Nordens førende forsikringsselskab. If forsikring er på nuværende tidspunkt førende i Norden indenfor skadesforsikringer.
Gf -logo 6. GF Forsikring
tlf: 70 13 80 80
 
GF Forsikring ligger, på trods af sin unge alder, med en markedsandel på 7,3% når det gælder bilforsikringer. GF er opbygget efter andelstanken, og er altså en sammenslutning af en række forsikringsklubber.
 LB-logo 7. Lærerstandens Brandforsikring
tlf: 33 11 77 55
 
LB Koncernen inkluderer selskaberne Lærerstandens Brandforsikring, Bauta, FDM Forsikring og Runa Forsikring. Samlet set har LB en markedsandel på hele 7,1%, hvilket gør LB til et mellemstort forsikringsselskab.
Gjensidige -logo 8. Gjensidige Forsikring
tlf: 70 10 90 09
 
Som et af Danmarks ældste forsikringsselskaber, ligger Gjensidige solidt med en markedsandel på 6,4%. Deres vision går på at kende kunden bedst med det formål at kunne involvere sig mest.
 Alka 9. Alka Forsikring
tlf: 70 12 14 16
 
Som et af de mellemstore danske forsikringsselskaber, med en markedsandel på 3,2%, beskæftiger Alka sig hovedsageligt med forsikringer til private.
 Nykredit -logo 10. Nykredit Forsikring
tlf: 70 10 90 00
 
Nykredit Forsikring er en del af Gjensidige-gruppen, hvilket praktisk vil sige at at Nykredits forsikringer, inklusiv bilforsikringer, bliver håndteret af Gjensidige Forsikring. Nykredit Forsikring har en markedsandel på 3%.
Købstædernes -Forsikring- 11. Købstædernes Forsikring
tlf: 33 45 74 72
 
Købstædernes Forsikring er landets  ældste forsikringsselskab, da det har eksisteret siden 1761. Forsikringsselskabet har en markedsandel på 1,4% og er desuden ejet af dets forsikringstagere.
 Soenderjysk 12. Sønderjysk Forsikring
tlf: 72 42 75 00
 
Sønderjysk Forsikring dækkede kun Als da det først startede, men dækker du også hele Syd- og Sønderjylland. Sønderjysk Forsikring har en markedsandel på 1% inden for bilforsikringer.
Popermo -Forsikring -logo 13. Popermo Forsikring
tlf: 66 12 94 48
 
Popermo, der har en markedsandel på 0,9%, blev i sin tid etableret af en gruppe ansatte ved politiet for at tilbyde billigere bilforsikringer. Idag er forsikringsselskabet fortsat rettet mod ansatte ved politiet samt anklagemyndigheden.
 Thisted -Forsikring -logo 14. Thisted Forsikring
tlf: 78 73 22 76
 
Det nordjyske forsikringsselskab har en markedsandel på 0,8% og henvender sig til både private og erhvervskunder der søger bilforsikringer. Der er særligt fokus på kunder fra fra det nord/midt og vestlige område af Jylland.
 Himmerland -Forsikring -logo -300x 182 15. Himmerland Forsikring
tlf: 96 98 18 00
 
Det lidt utraditionelle selskab Himmerland Forsikring er et mindre af slagsen, men ligger stadig i top 20 med en markedsandel på 0,7%. Himmerland Forsikring ejes desuden af alle selskabets forsikringstagere.
Vestjylland -Forsikring -logo -300x 149 16. Vestjylland Forsikring
tlf: 96 94 96 94
 
Med en markedsandel på 0,5%, er Vestjylland Forsikring ikke Danmarks største, men har især fokus på midt- og vestjyderne når der skal handles bilforsikringer.
 Trafik -logo 17. Trafik Forsikring
tlf: 36 73 03 30
 
Forsikringsselskabet TRAFIK har en markedsandel på 0,5%, hvilket er ret imponerende, da TRAFIK er taxavognmændenes eget forsikringsselskab. Dette blev oprettet for at tilbyde gode chauffører billigere bilforsikringer.
Lokal -logo -300x 224 18. Lokalforsikring
tlf: 55 75 09 99
 
Hos Lokal Forsikring er kunderne ligeledes medejere af selskabet, og forsikringsselskabet har en markedsandel på 0,4%. Desuden lægges der stor vægt på at være tilstede i nærområdet, så de altid er til at få fat i.
 Aros -forsikring -logo 19. Aros Forsikring
tlf: 70 10 42 22
 
Aros Forsikring har en markedsandel på 0,4% hvad gælder bilforsikringer og er endnu et kundeejet forsikringsselskab. Målet for Aros Forsikring er at være det bedste forsikringsselskab for familier, til en fair pris.
 Nem -forsikring -logo 20Nem Forsikring
tlf: 70 77 77 77
 
Nem Forsikring er opstået som resultat af en fusion mellem Forsikring Fyn og Midtjysk Forsikring. Forsikringsselskabet har en markedsandel på 0,4%, og har over 100 års erfaring indenfor private såvel som erhvervskunder.

LÆS OGSÅOversigt over forsikringer til din bil

Relaterede blogindlæg