Tjen penge online

Vi har her på Mikonomi.dk indgået et samarbejde med siden SurveyBee.dk, hvor det er muligt at tjene penge online. Læs mere om samarbejdet her.

Info om at tjene penge online

Her på Mikonomi.dk beskæftiger vi os i skrivende stund hovedsageligt med lån og finansielle lånebegreber. Der er dog mange nye ting på vej, og som første tiltag har vi indgået et samarbejde med siden SurveyBee.dk. SurveyBee.dk gør det muligt at tjene penge online, hvilket vil sige, at du kan sidde derhjemme og tjene penge.

Der er flere måder at tjene penge online på. Du kan naturligvis starte en webshop eller en online servicevirksomhed, men ulempen ved disse måder at tjene penge online på er, at det kræver en masse ressourcer, heriblandt kapital, før man kan begynde at generere omsætning. En hurtig måde at komme igang med at tjene penge online, er ved at svare på brugbare spørgeskemaer. Og det er netop, hvad SurveeBee.dk tilbyder.

Ved at være med i markedsundersøgelser, og samtidig tjene penge på det, gør det muligt for dig at komme hurtigt og nemt igang uden at skulle af med store summer startkapital, som det ses ved eksempelvis start af webshop. Du kan komme igang ved at klikke oppe i menuen under tjen penge online.

Fordele ved at tjene penge online

Der er adskillige fordele ved at arbejde hjemmefra ved at tjene penge online. Vi har her samlet nogle af fordelene:

 • FRIHED: Ved at arbejde via en online platform, giver det dig frihed til at arbejde, når det passer ind i din kalender. Om du ønsker at arbejde om dagen eller natten, er det muligt. Det betyder, at du kan få frihed til at lave andre ting, selvom de ligger inden for "normal arbejdstid".
 • INGEN TRANSPORTTID: Da du arbejder hjemmefra, har du selvsagt ingen transport til og fra arbejde. På den måde sparer du tid og udgifter.
 • ARBEJDSRO: Er du den type, der bedst arbejder med så meget ro som muligt, er det en god idé at arbejde hjemmefra - vel at mærke, hvis du er alene.
 • DISPONERING AF EGEN TID: Det kan blive nemmere at koordinere familietid. Det kan eksempelvis gøre sig gældende i forhold til børnehentning, madlavning mv.

Ulemper ved at tjene penge online

Der er naturligvis også ulemper ved at tjene penge online - det er der ved alle ting. Ulemperne kan eksempelvis være følgende:

 • MANGEL PÅ KOLLEGER: Tjener man penge online, kan det i længden være kedeligt, fordi man ofte ikke har nogen kolleger at tale med. Det bliver med andre ord ensomt. Dette kan dog løses ved, at man sætter sig flere sammen.
 • GRÆNSEN MELLEM FRITID OG ARBEJDE FORSVINDER: Det er svært at sige, om dette er en fordel eller ulempe. Nogle vil argumentere for det ene, mens andre vil argumentere for det andet. Det afhænger af, hvilken persontype man er.
 • Svært at slippe arbejdet: Det kan være svært at holde sig væk fra arbejdet, og give sig til noget andet. Man skal altid lige tjekke et eller andet.

Kviklaan -laan

Hvordan kan man tjene penge online?

SurveyBee.dk beskræftiger sig lige nu med markedsundersøgelser, men der er, som før nævnt, også andre muligheder for at tjene penge. Der er faktisk gode muligheder for at finde noget, der passer til ens interesser og smag. Blandt andet figurerer der følgende måder at tjene penge online på:

 • MARKEDSUNDERSØGELSER: Her skal du svare på forskellige spørgeskemaer med forskellige skemaer. Du optjener penge eller point pr. besvaret spørgeskema.
 • YOUTUBE: På Youtube kan du tjene penge ved at lave videoer,  der skaber mange besøgende. Hvis først, der er er mange, der ser din video, er der firmaer, der gerne vil betale penge, for at reklamere, inden din video afspilles.
 • FACEBOOK: På denne kanal er det muligt at tjene penge ved at skaffe likes til forskellige Facebooksider eller ved at vise annoncer.
 • AFFILIATE: Dette begreb går ud på at sende brugere videre til virksomheders hjemmesider. Man tjener således penge på at skabe besøgende på andre hjemmesider.

Hvem er SurveyBee?

Vores nye samarbejdspartner har hovedsæde i København, men de opererer i flere lande. Deres forretningsidé er at tilbyde paneldeltagerne en værdifuld service. Konceptet går ud på, at du kan tjene penge online ved at svare på markedsundersøgelser. Således ønsker SurveyBee.dk at formidle en god kontakt melle paneldeltagere og virksomheder, der behøver deres hjælp. Med andre ord en win-win situation.

Du kan komme i gang med at tjene penge online via disse steps:

 1. Gå til SurveyBee.dk
 2. Tilmeld dig gratis
 3. Udfyld de mange spørgeskemaer
 4. Bliv belønnet.

SurveyBee.dk samarbejder med forskellige markedsundersøgelsesfirmaer, der vægter din mening højt. Dine meninger bliver nemlig godt betalt af de forskellige virksomheder, der behøver viden inden for forskellige emner.

SurveyBee.dk står selv for identifikation af disse markedundersøgelsesselskaber, og samler dem på et sted. På SurveyBee.dk vil du have adgang til de mest professionelle og mest troværdige markedundersøgelsespaneler, uden selv at skulle søge efter dem. På den måde er det nemt, hurtigt og sikkert.

Relaterede blogindlæg