De billigste telefonabonnement priser

Før du finder dit billigste telefonabonnement

Telefonibranchen er en af de brancher i Danmark, hvor der er hård konkurrence blandt de mange udbydere. De fleste telefonselskaber tilbyder næsten de samme telefonabonnementer til en konkurrencedygtig pris. Det kan derfor være rigtig svært at adskille de forskellige produkter fra hinanden og finde de billigste telefonabonnement priser, der dækker ens mobilforbrug.

Der kan være mange penge at spare om måneden ved at finde det helt rigtige telefonabonnement priser. Her på Mikonomi.dk hjælper vi dig som forbruger med at sammenligne de forskellige selskabers billigste telefonabonnement priser, der netop matcher til dine behov. Prisguiden bliver løbende opdateret, så du er sikret det bedste tilbud fra de forskellige udbydere. Ved at klikke på sammenligningsfunktionen, kan du hurtigt få et overblik over de billigste telefonabonnement priser.

Det kan anbefales at tjekke priserne på markedet, selv efter man har skiftet til et billigere telefonabonnement. Der kan nemlig være stor forskel i prisen på telefonabonnementer, som f.eks. er 1 år gammel, idet der løbende kommer nye tilbud og kampagner. Derfor rådes der til at undersøge priserne på markedet ca. hver 6. måned.

Billigste telefonabonnement

Sådan finder du de billigste telefonabonnement priser

For at finde de billigste telefonabonnement priser, er det først og fremmest vigtigt at danne dig et overblik over dit nuværende mobilforbrug. Dette kan du f.eks. gøre ved at tjekke op på dine sidste regninger og beregne gennemsnittet af dit tale- og dataforbrug.

Du kan også gå ind på selvbetjenings-appen, som de fleste telefonselskaber har udviklet, hvor du ligeledes nemt kan skabe dig et overblik over dit mobilforbrug. Ved at gøre dette bliver du bekendt med dit faktiske forbrug og du kan derefter finde de billigste telefonabonnementer, som matcher til dit behov.

Indhent op til 4 tilbud på indboforsikring

Udfyld formularen og du vil herefter modtage op til 4 tilbud på indboforsikring, der blandt andet dækker tabt eller ødelagt telefon helt gratis og uforpligtende

Som tommelfingerregel skal du altid tillægge 10-15% oveni forbruget, når du vælger telefonabonnement, så du derved er sikker på, at du ikke kommer til at betale for meget i den næste regning.

Der er en anden ting du også skal være opmærksom på, inden du skifter til et selskab, som tilbyder de billigste telefonabonnementer. Det er netop at vælge blandt de telefonabonnement priser, som vil give den største samlede besparelse over en periode på f.eks. 12 måneder. Flere telefonselskaber tilbyder rabat på mobiltelefoner ved køb af et abonnement, så hvis du ikke kun er på jagt efter det billigste telefonabonnement, men samtidig også har brug for en ny telefon, er der ligeledes en besparelse at hente.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, inden jeg skifter til et billigere telefonabonnement?

Dækning: Før du skifter til et nyt telefonselskab, er det først og fremmest meget vigtigt at undersøge, om telefonselskabet har god dækning i de områder, du opholder dig mest i. Det fremgår på de forskellige telefonselskabers hjemmesider, hvor god dækningen er rundt omkring i Danmark. Nedenfor gives et overblik over hvilke mobilselskaber, som er tilknyttet de forskellige netværk.

TDC Group: Fullrate, Happii Mobil, Telmore, Yousee

Telenor: CBB Mobil, Bibob, Lebara, Telenor

Telia: CallMe, Lyca, Waoo, Telia

3: Plenti, Oister, Zenji, 3

Oprettelsesgebyr: Det har i mange år været kutyme at betale et oprettelsesgebyr, når man skifter telefonselskab. Du kan tit undgå at betale oprettelsesgebyr, hvis du er opmærksom på de diverse kampagner blandt de billigste telefonabonnementer eller hvis du er i kontakt med en salgsmedarbejder fra de enkelte mobilselskaber. Det er derfor altid vigtigt at være opmærksom på særlige oprettelses betingelser.

Binding: Mange selskaber har tidligere kørt med 6 måneders bindingsperiode, når man tegnede et nyt telefonabonnement. Dette er de fleste selskaber efterhånden gået væk fra, og i dag ser man typisk kun binding i forbindelse med et mobiltelefon køb i det pågældende telefonselskab. Det er dog altid en god idé at være opmærksom på, om der er en bindingsperiode, når du skifter til et billigere telefonabonnement.

Opsigelse og dobbeltregning: Når du vælger at skifte telefonabonnement, skal du være bevidst om, at der i de fleste selskaber er en opsigelsesperiode på 30 dage. Dette betyder, at der vil gå 30 dage fra du opsiger dit telefonabonnementet til, at du faktisk ikke betaler for det længere.

Mange selskaber tilbyder i deres telefonabonnementer, at du kan rykke dit nummer til det nye selskab fra dag til dag. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en dobbeltregning den første måned, da det tidligere telefonselskab, som ovennævnt, har 30 dages opsigelsesperiode.

Billigt_telefonabonnement

Hvordan skifter jeg telefonabonnement nemmest og billigst?

Det er efterhånden blevet rigtig nemt at skifte til et billigere telefonabonnement, da mobilselskaberne klarer størstedelen af arbejdet for dig. De eneste informationer telefonselskabet kræver, er dit fulde navn og adresse, samt telefonnummer på den person, som ejer nummeret og simkort-nummeret, som du kan se på dit simkort eller under indstillinger på din smartphone.

Hvis du ikke ønsker at beholde dit gamle nummer, er dette naturligvis overflødigt. Derefter modtager du dit nye simkort alt afhængig af, om du har bestilt dit mobilabonnement online eller tegnet et billigt telefonabonnement i en af butikkerne.

Da de fleste telefonselskaber har som tidligere nævnt 30 dages opsigelse, kan du bede dit nye telefonselskab om først at overflytte dit telefonnummer, den dag du er færdig med at betale til dit gamle telefonselskab. Dermed undgår du at betale dobbeltregning den første måned.

 

Hvordan finder jeg det billigste telefonabonnement med fri tale?

Er du en person, som har brug for det billigste telefonabonnement, hvor du frit kan ringe uden at skulle tænke på højere regninger, så kan et abonnement med fri tale være et fornuftigt valg, da du kan spare rigtig mange penge ved denne løsning.

Du skal dog være opmærksom på, at det billigste telefonabonnement med fri tale oftest koster lidt mere end de andre abonnementer, og det er derfor en god idé at tjekke op på dit forbrug og dermed se om du har brug for en abonnementsløsning med fri tale.

 

Hvordan finder jeg det billigste telefonabonnement med fri data?

Som ovennævnt kan det være dyrt at have det billigste telefonabonnement uden fri tale, hvis man kontinuerligt taler mange timer om måneden. Det samme gælder i forhold til data, så hvis du bruger mere end eksempelvis 20 GB data om måneden, kan det godt betale sig at overveje det billigste telefonabonnement med fri data pakke. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om ekstra omkostninger, når du surfer på internettet eller streamer videoer.

 

Hvordan finder jeg det billigste telefonabonnement til hele familien?

Hvis I som samlet familie skal skifte til en af de billigste telefonabonnement løsninger for familier, er der mange penge at spare ved at vælge telefonabonnement, der dækker hele familiens mobilforbrug. Fordelen er at de fleste telefonselskaber tilbyder mængderabat til familier med flere telefonabonnementer og på den måde opnår du den billigste telefonabonnement løsning.

Derudover er den billigste telefonabonnement pakke for familien samtidig også en mere overskuelig løsning, da man ikke behøver at betale til flere forskellige udbydere. Et andet plus er således, at hvis der er ekstra tjenester inkluderet i telefonabonnement, kan hele familien benytte sig af fordelene.

 

Billigste telefonabonnementer til børn

Når det omhandler mobiltelefon og abonnement er det billigste telefonabonnement ikke altid den bedste løsning. Børn har nemlig nogle andre behov i forhold til voksne og mange børn får allerede en telefon, når de starter i skole, så forældrene har mulighed for at komme i kontakt med dem.

Børn kan dog ikke styre deres mobilforbrug på samme måde som de voksne. Dette kan f.eks. være i forhold til at hente spille-apps ned, da de muligvis ikke er bevidste om, hvad dette koster. Den billigste telefonabonnement løsning kan i dette tilfælde resulterer i at blive den dyreste løsning.

Den samme regel gælder i forhold til tale. Hvis barnet kun har én times tale inkluderet i det billigste telefonabonnementet, og ringer flere timer udover det, som er inkluderet, kan dette ligeledes være en dyr omkostning. De fleste selskaber har nemlig en grænsekontrol funktion, hvor forældre kan sætte et maksimum på de forskellige tjenester.

Næsten alle børn der har en telefon, bruger dog oftest deres mobil til at spille spil på, og her er det en god idé at sikre, at telefonen er opkoblet til hjemmets WIFI, så man hermed ikke opbruger datapakken med det samme. Du skal som forældre derfor ikke nødvendigvis lede efter det billigste telefonabonnement, men derimod det bedste telefonabonnement, der matcher dine børns behov.

Boern_telefonabonnementer

Billigste telefonabonnementer til ældre

Hvis du som ældre er på udkig efter det billigste telefonabonnement og primært bruger din telefon til at tale med samt tjekke nyheder og mails, har du brug for et telefonabonnement med en tale- og datapakke. De fleste telefonselskaber har som obligatorisk fri SMS/MMS pakke i deres mobilabonnement priser, så det er ikke en nødvendighed at fokusere yderligere på dette.

Hvis du derimod er en senior, som ikke ejer en smartphone, der understøtter internettjenester, og kun bruger din telefon til de mest nødvendige opkald, så har du sandsynligvis brug for det billigste telefonabonnement med den mindste talepakke.

 

Billigste telefonabonnement priser med udlandstelefoni

Rejser du meget eller ringer du ofte til udlandet, så kan der være rigtig mange penge at spare ved at vælge blandt de billigste telefonabonnementer, der har inkluderet udlandstelefoni. Med en udlandstelefoni pakke inkluderet i dit telefonabonnement, behøver du ikke at være bekymret for at bruge din telefon, hvis du skal ringe, skrive eller surfe på nettet i udlandet.

For at finde det billigste telefonabonnement til brug i udlandet er det en god idé at overveje, hvilke lande du oftest besøger eller har tænkt dig at besøge i fremtiden og dermed finde et telefonselskab, der bedst mulig matcher dine rejsedestinationer.

Med vores sammenligningstjeneste på Mikonomi.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over de billigste telefonabonnement priser til brug i udlandet og derved sikre, at du får de bedste og billigste telefonabonnement kampagner med udlandstelefoni.

telefonabonnementer_udland

Ting du skal være opmærksom på, når du bruger din telefon i udlandet

Hvis du har planlagt at rejse på ferie, er det en god idé at tjekke taksterne for brug af din telefon i udlandet, så du hele tiden er sikret det billigste telefonabonnement. Ellers kan det blive en dyr fornøjelse for dig, når du først er rejst af sted. Du modtager altid en SMS fra din udbyder, lige så snart du ankommer til dit rejsemål, og i den sms fremgår taksterne for brug af de forskellige tjenester i det pågældende land.

Tip: Husk at slå din telefonsvarer fra, når du rejser uden for EU

Foregår din rejse uden for EU, er det vigtigt at slå telefonsvareren fra, da det ellers kan blive dyrt for dig, også selvom du har skiftet til en af de billigste telefonabonnementer. Du bliver nemlig dobbelt takseret for både at modtage, men også foretage opkaldet til din telefonsvarer. Under indstillinger på din telefon kan du nemt slå din telefonsvarer fra, så der ikke opstår uforudsete omkostninger. Du kan finde yderligere vejledning og gode råd til udlandstelefoni her.

 

De billigste telefonabonnementer med ekstra tjenester

På grund af den hårde konkurrence, er der flere og flere telefonselskaber, som er begyndt at tilbyde ekstra tjenester, når man tegner et billigt telefonabonnement hos dem. Dette kan være alt lige fra musiktjenester til filmtjenester samt lydbøger og online magasiner. For at finde de billigste telefonabonnement priser med ekstra tjenester, skal du overveje hvilke tjenester, du i forvejen betaler for og ikke kan leve uden.

Hvis du f.eks. har en Netflix konto, og netop kan få dette gratis i blandt nogle af de billigste telefonabonnementer, kan du dermed spare udgifterne, du bruger på dit Netflix abonnement. På Mikonomi.dk kan du se en oversigt over telefonselskaber, som tilbyder ekstra tjenester inkluderet i nogle af de billigste telefonabonnementer.

telefonabonnement_tjenester

Billigste telefonselskaber med den bedste kundeservice

Det er ikke kun de billigste telefonabonnement priser, udbyderne konkurrerer om. Kundeservice har med tiden fået en større betydning blandt forbrugerne. For nogle kan dette være en afgørende faktor, inden de skifter til et selskab, som har de billigste telefonabonnementer.

For at gøre dette mere overskueligt, kan du ved hjælp af anmelder sites som f.eks. Trustpilot nemt gå ind og undersøge de selskaber med den billigste telefonabonnement, der har den bedste kundeservice ifølge forbrugerne.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan andre forbrugere anmelder udbydere med de billigste telefonabonnementer i forhold til eksempelvis service og behjælpelighed. Du kan også se listen over de bedste telefonselskaber med de billigste telefonabonnementer, som er blevet kåret i forhold til nogle forskellige faktorer. Her ses der blandt andet på billigste telefonabonnementer, kundeservice, image og en række andre tjenester.