Pædagoger

;

Info om a-kasser for pædagoger

Uanset om du har arbejdet som pædagog længe eller om du er nyuddannet, kan du finde mange fordele ved at tilmelde dig en a-kasse. Du kan aldrig være 100% sikker på, at du kan finde et job, eller at du ikke mister dit job.

Derfor kan det være en god idé at eliminere den økonomiske risiko, ved at tilmelde dig en a-kasse så hurtigt som muligt. En a-kasse kan tilbyde dig masser af ting. Først og fremmest kan den give dig sikkerhed og tryghed med hensyn til din økonomi.

Som arbejdsløs bliver du udbetalt et dagligt beløb, som du kan bruge for at få styr på din økonomiske situation imens du prøver at finde et job igen.

På denne måde behøver du ikke at bekymre dig omkring din økonomi og dine omkostninger, og du kan i stedet få lov til at koncentrere dig om din arbejdssøgen.

Der er også andre fordele ved at være medlem af en a-kasse. Udover den økonomiske sikring har du også adgang til andre medlemsfordele såsom professionel sparring og nogle rabatter hos deres samarbejdspartnere.

Find den bedste og billigste a-kasse her!

En a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Sammenlign a-kasser her og find den bedste og billigste.

LÆS OGSÅ: HVAD ER EN A-KASSE?

Bupl-A

Et andet oplagt valg kunne være Bupl A, som står for Børne- og Ungdomspædagogernes Landsdækkende A-kasse. Bupl-A har primært fokus på den pædagogiske profession, så de har godt kendskab til dit fag.

De hjælper dig i tilfælde af, at du havner i en problematisk situation, såsom arbejdsløshed, men de hjælper dig også med at få viden omkring dine rettigheder og muligheder.

Som arbejdsløs bliver du udbetalt et dagligt beløb, som du kan gøre gavne af i din arbejdsløse periode. Disse penge kan hjælpe dig med at stå på egne ben igen, indtil du finder et nyt arbejde.

Bupl-A hjælper også deres medlemmer med at udvikle sig fagligt, så du kan blive en mere attraktiv kandidat på arbejdsmarkedet.

LÆS OGSÅ: OVERSIGT OVER A-KASSER I DANMARK

a-kasser for pædagoger

Mulighederne for pædagoger

Alle a-kasser tilbyder dagpenge, så det burde ikke være den vigtigste faktor for at vælge den bedste a-kasse for dig. Dog har hver a-kasse deres egne medlemsfordele, som deres medlemmer kan få adgang til, og her kan der være forskel.

Her kan du læse mere om fordelene ved at melde dig ind i SLA og Bupl-A:

SLA(Socialpædagogernes A-kasse)

Som medlem af Socialpædagogernes A-kasse får du adgang til en række medlemsfordele. Først og fremmest har du mulighed for at øge din økonomiske dækning ved at tilmeldinge dig lønsikring.

Dette kan sikre dig op til 80% af den løn du fik udbetalt før du blev arbejdsløs. Hos SLA er lønsikringen med i prisen, så det er ikke noget du skal betale ekstra for.

Udover den økonomisk tryghed har du også mulighed for at modtage juridisk og faglig hjælp hos Socialpædagogernes A-kasse. Det betyder, at de kan hjælpe dig med at finde et andet alternativ til økonomisk sikring, hvis du ikke har retten til dagpenge eller de kan tilbyde dig kompetent sparring og kompetenceudviklende kurser, hvis du har brug for faglig forbedring.

Som medlem af SLA bliver du også tilmeldt deres samarbejdspartner LO. LO er Landsorganisationen i Danmark og den tager sig af fagforeningers overordnede opgaver. Med et LO Plus kort bliver du tilbudt en række fordele samt rabatter til blandt andet rejser, cykler, benzin og mobiltelefoner.

Bupl-A

Med en a-kasse hos Bupl-A har du også mulighed for en lang række fordele. Ligesom hos SLA har du også mulighed for lønsikring, men som medlem af Bupl-A får du først og fremmest hjælp i dit arbejdsliv.

Det vil sige, at de hjælper dig med at optimere din jobsøgning, hvis du mister dit job og er arbejdssøgende, men de kan også hjælpe dig med dine juridiske sager såsom at tjekke din løn og dine rettigheder.

En a-kasse hos Bupl-A kan også være en måde for dig at udvide dit netværk på og styrke din viden omkring dit fag og din profession. Du får adgang til adskillige arrangementer samt IT-kurser, der kan udvikle dine faglige kompetencer. Gennem Bupl-A bliver du også præsenteret for rabatter og billigere forsikringer fra deres samarbejdspartnere.

LÆS OGSÅ: BILLIG A-KASSE

Relaterede blogindlæg