Chefer og ledere

;

Info om a-kasser for chefer og ledere

Når du er vant til at arbejde som chef eller leder, så kan det være svært at blive fyret uden en eneste krone tilbage. Arbejdsløshed kan ramme alle og chefer og ledere er ikke nogen undtagelse.

Som chef eller som leder er det ens virksomhed, der bestemmer ens overlevelse på arbejdsmarkedet, derfor er det et meget utrygt arbejde. Derfor har chefer og ledere brug for en garanti på deres økonomi, hvis nu de kommer til at havne i den uheldige situation, hvor de desværre bliver fyret.

Med en a-kasse bliver du sikret økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed. Du bliver udbetalt et dagligt beløb, som svarer til dagpenge og dette er ment til at hjælpe dig igennem dine omkostninger og dine regninger.

Find den bedste og billigste a-kasse her!

En a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Sammenlign a-kasser her og find den bedste og billigste.

LÆS OGSÅ: Sammenlign a-kasser

Chefer og lederes a-kasse - Top 3

 

Ledernes A-kasse

Et oplagt valg for en a-kasse for chefer og ledere vil være Ledernes A-kasse, da den, ligesom sit navn hentyder, har fokus på ledere, betroede medarbejdere og kommende ledere.

De er meget kendt inden for deres fag og derfor henvender de sig til mange af Danmarks ledere eller kommende ledere. De kender ledere og chefers arbejdsmarked godt, så de er i stand til at hjælpe deres medlemmer med at udvikle sig og forbedre deres egenskaber.

 

CA a-kassen

CA kan også være et godt alternativ til Ledernes A-kasse. Det er også en a-kasse, der interesserer sig for chefer og ledere. CA a-kassen har primært fokus på højtuddannede i erhvervslivet og har godt kendskab inden for denne gruppes arbejdsmarked.

Dette omhandler også ledere og chefer. Derfor vil det være en god idé at tilmelde dig CA a-kassen,  hvis du er godt på vej med at blive en leder, hvis du har tanker om at være en leder eller hvis du er godt i gang med lederkarrieren.

 

Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse er også en a-kasse for højtuddannede. Det betyder så, at den også har fokus på ledere og chefer, der har en akademisk baggrund. De har god kendskab inden for deres felt og derfor kan de give dig som medlem den bedste hjælp med at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

 

a-kasser til chefer og ledere

 

Dine fordele

Alle a-kasser tilbyder dig udbetalingen af dagpenge som arbejdsløs, men hvad kan de tidligere nævnte a-kasser ellers tilbyde dig ? Her kan du få en oversigt over dine fordele med de pågældende a-kasser.

 

Ledernes a-kasse

Når du tilmelder dig Ledernes a-kasse, får du adgang til en række medlemsfordele. Du får blandt andet muligheden for at få hurtig og professionel hjælp med dine juridiske sager angående kontrakt- eller lønforhandling.

Men, du har også muligheden for at udvikle eller forbedre dine lederkompetencer med deres kurser, så du kan blive en stærkere og bedre leder eller chef, når du kommer tilbage på arbejdsmarkedet.

 

CA a-kasse

Som medlem af CA a-kasse har du mulighed for at gavne af de forskellige medlemsservicer a-kassen tilbyder deres medlemmer. De hjælper dig blandt andet med at forbedre dine egenskaber og din profil med deres kurser eller muligheden for efteruddannelse.

De hjælper dig også med at skabe dig selv et netværk, som du kan gøre fornuftig brug af som leder eller chef. De styrkere også din leder evner for at skabe nye og større karrieremuligheder.

 

Akademikernes a-kasse

Akademikernes a-kasse tilbyder deres medlemmer et stort antal fordele, som du kan gøre godt brug af som leder eller fremtidige leder. De hjælper dig med at gøre din profil mere interessant så du kan komme ud på arbejdsmarkedet hurtigt.

Akademikernes a-kasse har et kontingent på 412 kr. pr. måned, så det er desuden også den billigste a-kasse for ledere og chefer, hvis du for eksempel sammenligner den med Ledernes A-kasse, som har et kontingent på 440 kr pr. måned, eller CA a-kassen, der har et kontingent på 464 kr. pr. måned.

LÆS OGSÅ: Billig a-kasse

Relaterede blogindlæg