;

Her kan du se a-kasser inden for forskellige stillinger. Du kan se de forskellige a-kasser i menuen til højre. Listen bliver opdateret kontinuerligt.

Find den bedste og billigste a-kasse her!

En a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Sammenlign a-kasser her og find den bedste og billigste.

Info om stillinger

Derfor er det som arbejdsløs essentielt, at du er tilknyttet en a-kasse, der har kendskab til dit fag og din branche, så du kan udvikle dig indenfor dit fag.

Dette inkluderer blandt andet, at a-kassen også skal have kendskab til dit arbejdsmiljø, dine arbejdsvilkår og dine karrieremuligheder, så du kan gå den rette vej til toppen.

Ved at vælge den rette a-kasse for din stilling, kan du komme stærkere ud af arbejdsløshed, og du kan måske også løbe af med en bedre stilling inden for det samme fag.

Det er altid godt at vælge en mere personlig a-kasse, der passer mere specifikt til din situation, så den kan hjælpe dig yderligere i tilfælde af arbejdsløshed.

 

Hvilken a-kasse til hvilken stilling?

Nu ved du at det er en god idé at vælge en a-kasse, som passer til din nuværende stilling. Dog kan det være svært at finde ud af hvilken a-kasse du endelig skal vælge, i forhold til din stilling, da en a-kasse ikke henvender sig til udelukkende en stilling, men for en lang række lignende stillinger.

Dette skyldes, at der ikke kan eksistere en a-kasse for hver stilling, og nogle stillinger har lignende karakteristikker med andre stillinger, så de kan rådgives på samme måde.

Nogle a-kasser vælger at specialisere inden for en bestemt branche. Herudover er der også en del a-kasser, som vælger at ansætte en større mængde af rådgivere og vejledere.

Disse rådgivere og vejledere specialiserer sig hver især indenfor en branche, og derfor har disse a-kasser et større fokus på det generelle arbejdsmarked.

Derfor har Mikonomi.dk prøvet at gøre det lettere for dig; her på siden kan du nemlig se de mest oplagte a-kasser for de mest almindelige hverv. Listen vil blive opdateret så frygt ej, hvis du ikke kan finde din stilling i listen herunder.

Læs mere nedenfor for at finde a-kassen, der passer til din stilling

Læs også: A-kasser i forskellige brancher