Min A-kasse

;

Minakasse

Min A-kasse er en af de de mere garvede a-kasser: Den har været statsanerkendt siden 1. november 1914. Oprindeligt hed a-kassen STA, som står for Statstjenestemændenes og Telefonstandens A-kassen, men i 2010 fusionerede STA sammen med PROSA og Merkonomernes A-kasse, hvor den nye fælles a-kasse nu blev kaldt Min A-kasse. Primært havde STA udelukkende fokus på statstjenestemænd men i forlængelse af fusionen ændrede Min A-kasse i 2012 status til tværfaglig. Derfor kan alle i dag uanset job og uddannelse, og uanset om de er selvstændige eller lønmodtager blive optaget i Min A-kasse.

Vigtige informationer om Min A-kasse:

Fokus

Optager alle

Pris

445 kr. pr. måned

Hovedorganisation

LO - organisation

Antal medlemmer

75. 548 medlemmer

Andre brugbare informationer:

Du kan undersøge dine juridiske og finansielle muligheder hos Min A-kasser herunder, hvor vi præsenterer dig for dine muligheder for fagforening, lønsikring og en efterlønsordning hos a-kassen:

Fagforening

Verification 24

Lønsikring

Verification 24

Efterløn

Verification 24

Fordele ved Min A-kasse

Min A-kasse er en populær a-kasse blandt danskere. De har en høj medlemstilfredshed og den er flere gange blev kåret til årets bedste a-kasse. Deres service er enkel men de tilbyder dig alt, hvad du har brug for. Herunder giver vi dig 4 gode grund til at vælge Min A-kasse:

  • Gratis for studerende

  • Hjælp med CV

  • Hjælp med motiveret ansøgning

  • Mulighed for efteruddannelse

Hvornår og hvordan - sådan kommer du i kontakt med dem:

Kontaktoplysninger


Tlf.nr.: 70123782

Mail adresse: minakasse@minakasse.dk


Åbningstider

Mandag: kl.09.30 - kl.14.00

Tirsdag: kl.09.30 - kl.14.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: kl.09.30 - kl.17.30

Fredag: kl.09.30 - kl.13.00

Hvor ellers?

Min A-kasse har mødesteder i storbyerne København, Aarhus, Aalborg og Odense samt andre steder i Danmark. Herunder kan du finde oplysninger omkring adresserne, hvor du kan finde a-kassens kontor på:

Kontor i :
København
Ramsingsvej 28a, 1. sal

2500 Valby
AarhusHasselager Centervej 13 stuen

8260 Viby J.
AalborgStenbukken 1

Postboks 438

9200 Aalborg SV
OdenseOdensevej 175

5500 Middelfart


Yderligere kontorer i:

  • Østjylland

  • Fyn

Man glemmer ofte at tage beliggenhed i overvejelse, når man skal til at vælge a-kasse. Dog kan det være yderst intelligent, da du i tilfælde af arbejdsløshed skal til at møde op hos din a-kasse hver tredje måned. Derfor kan du hjælpe med at minimere risikoen for dyre og tidskrævende rejser, hvis du husker at tjekke om din a-kasse har kontor tæt på dig.

Stadig interesseret?

Tilmeld dig her

Læs mere her: www.min-a-kasse.dk