Business Danmark

;

 Business Dk

Business Danmark startede ud som en forening i 1901 under navnet Fællesrepræsentationen for Danske Handelsrejsende. I forlængelse med idéen bag denne forening blev fagforeningen Danmarks Aktive Handelsrejsende (DAH) stiftet i 1949. Navnet på fagforening blev skiftet til Danske Sælgere i 1996, men navnet holdt ikke længe før det blev ændret igen i 2006 til Business Danmark, som er det vi kender i dag.  Business Danmark tilbyder hjælp og rådgivning inden for lønaftaler, coaching, netværk, uddannelse og juridisk rådgivning.

Vigtige informationer om Business Danmark:

Fokus

Arbejdere inden for Business & Marketing

Pris

445 kr. pr. måned

Hovedorganisation

Ingen hovedorganisation

Antal medlemmer

75.548 medlemmer

Andre brugbare informationer:

Nedenfor kan du læse om dine muligheder for lønsikring, fagforening og efterlønsordningen hos a-kassen i Business Danmark. Dette er værd at undersøge, da det kan spille en afgørende rolle i dit valg af a-kasse.

Fagforening

Verification 24

Lønsikring

Verification 24

Efterløn

Cross 97

Fordele ved Business Danmark

Business Danmark har adskillige medlemsfordele, men herunder vil vi kun præsentere dig for de fire grundlæggende fordele, som vi er sikker på vil fange din interesse. Du kan læse om dem på deres egen hjemmeside, som du kan finde nederst på siden.

  • Gratis for studerende

  • Mulighed for IT kurser

  • Mulighed for efteruddannelse

  • Mulighed for tilmelding af foredrag/konferencer

Hvornår og hvordan - sådan kommer du i kontakt med dem:

Kontaktoplysninger


Tlf.nr.: 33740200

Mail adresse: info@businessdanmark.dk


Åbningstider

Mandag: kl.08.30 - kl.16.00

Tirsdag: kl.08.30 - kl.16.00

Onsdag: kl.08.30 - kl.16.00

Torsdag: kl.08.30 - kl.16.00

Fredag: kl.08.30 - kl.15.00

Hvor ellers?

Nogle omstændigheder og tilfælde kræver, at man mødes med ens a-kasse ansigt-til-ansigt. Derfor kan det værd at informere dig omkring dette på nuværende tidspunkt, så du kan kendskab til det på lang sigt. Nedenfor står Business Danmarks største mødesteder samt adresser anført:

Kontor i :

København
Nørre Farimagsgade 49

1364 København K
Aarhus


Hasselager Centervej 13, st.

8260 Viby J.
AalborgStenbukken 1, 1. sal

9200 Aalborg SV
OdenseHjertegræsvej 38

5210 Odense NV


Yderligere kontorer:

  • Østjylland

Beliggenhed kan umiddelbart virke som ubetydelig information, men faktisk spiller den en større rolle end forventet på lang sigt. Faktisk kommer det til at spille en essentiel faktor i tilfælde af arbejdsløshed, da du dermed skal til at møde regelmæssigt op på din a-kasses nærmeste kontor. Hvis du har glemt at tage det i betragtning, kan du ende i den uheldige situation, hvor det nærmeste kontor alligevel er alt for langt væk fra din bopæl. Dette kan i værste tilfælde medføre dyre og tidskrævende rejser.

Stadig interesseret?

Tilmeld dig her

Læs mere her: www.businessdanmark.dk