AJKS

;

Ajks

AJKS er en a-kasse for arbejdere og studerende med baggrund inden for humanistiske fag såsom kommunikation, sprog, medier og journalistik. Derfor yder denne a-kasse specialiseret hjælp og service til denne faggruppe, da de generelt har andre arbejdsvilkår. Derudover samarbejder AJKS også med Dansk Journalist Forbund samt forbundet Kommunikation og Sprog, som begge har fokus på samme faggrupper.

Vigtige informationer om AJKS

Fokus

Arbejdere inden for kommunikation, sprog og journalistik

Pris

437 kr. pr. måned

Hovedorganisation

AC - organisation

Antal medlemmer

23.033 medlemmer

Andre brugbare informationer:

Du kan finde oplysninger omkring dine muligheder for at tilmelde dig fagforening, lønsikring og en efterlønsordning hos AJKS herunder:

Fagforening

Cross 97

Lønsikring

Verification 24

Efterløn

Verification 24

Fordele ved AJKS

Nedenfor præsenterer vi dig for de fire grundlæggende fordele ved at være medlem af AJKS. Vi anbefaler stærkt at du tager et kig på dem, da det kan være, at AJKS er den perfekte a-kasse for dig :

  • Gratis for studerende

  • Hjælp med CV og motiveret ansøgning

  • Mulighed for IT kurser

  • Mulighed for netværksarrangementer samt tilmelding af foredrag/konferencer

Hvornår og hvordan - sådan kommer du i kontakt med dem:

Kontaktoplysninger


Tlf.nr.: 3342 8001

Mail adresse: ajks@ajks.dk


Åbningstider

Mandag: kl.09.00 - kl.16.00

Tirsdag: kl.09.00 - kl.16.00

Onsdag: kl.09.00 - kl.16.00

Torsdag: kl.09.00 - kl.16.00

Fredag: kl.09.00 - kl.15.00

Hvor ellers ?

Nogle mennesker foretrækker at mødes med deres a-kasse personligt, da de synes, at der opstår bedre kommunikation på den måde. Derfor bliver du her præsenteret for dine muligheder for møde AJKS personligt på deres kontorer.

Kontor i :


København

Gl. Strand 46

1202 København K

Beliggenhed er ofte glemt, når man tjekker hvilke a-kasser som passer til én. Generelt bliver beliggenhed anset som en triviel faktor, der ikke kommer til at spille stor indflydelse på vores valg af a-kasse, men dér bliver der taget fejl. Faktisk spiller beliggenheden en afgørende rolle på lang sigt, da du i tilfælde af arbejdsløshed i skal til at mødes op hos din a-kasses nærmeste kontor regelmæssigt. Derfor kan det betale sig, at du tager hensyn til denne faktor. Med AJKS, eksempelvis, er man lidt afgrænset, da der kun er kontor i København. Det skal man tage i overvejelse.

Stadig interesseret ?

Læs mere her: www.ajks.dk