Fødevareindustrien

;

Info om a-kasser indenfor fødevareindustrien

Der er a-kasser for de fleste brancher i Danmark, men når man arbejder inden for fødevareindustrien, kan det være svært at finde en a-kasse, der er så specialiserede indenfor dette område at de faktisk kender til dit arbejdsmarked og dine arbejdsvilkår. Det er dog ikke umuligt.

Det er dog alligevel mest optimalt at være medlem af en a-kasse, der har kendskab til dit fag. Dette skyldes, at deres hjælp og rådgivning i forhold til din jobsøgning og karrieremuligheder bliver mere effektive når din a-kasse har kendskab til dit fag, da der i så fald bliver taget hensyn til, hvad der er muligt eller umuligt i din branche.

Generelt er det altid en god idé at være tilmeldt en a-kasse, da den sikrer dig økonomisk tryghed i tilfælde af arbejdsløshed, men også fordi den hjælper dig med at styrke dig fagligt og professionelt, så du kan blive en mere eftertragtet kandidat på arbejdsmarkedet.

Find den bedste og billigste a-kasse her!

En a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Sammenlign a-kasser her og find den bedste og billigste.

LÆS OGSÅ: Oversigt over a-kasser

A-kassen for arbejdere indenfor fødevareindustrien

NNF A-kasse

Det mest oplagte valg af a-kasse, når du arbejder inden for fødevareindustrien, vil være Fødevareforbundet NNFs A-kasse. Denne a-kasse er specialiseret i lønmodtagere, der arbejder med produktion og salg af fødevarer.

Arbejdere inden for fødevareindustrien kan være alt fra bager og slagter til ansatte i sukker- og chokoladeindustrien samt tobaksindustrien. De optager også studerende, der har tænkt sig at uddanne sig indenfor dette område.

Det kan være en rigtig god idé at tilmelde sig NNF a-kassen, fordi de har godt kendskab til dit fag, dit arbejdsmarked og dermed også dine arbejdsvilkår.

Det betyder at de har bedre muligheder for at hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet end en a-kasse med en bredere målgruppe vil. De medlemsfordele du vil få tilbudt som medlem af NNF, vil også svare bedre til dine behov og ønsker.

LÆS OGSÅ: Billig a-kasse

a-kasser indenfor fødevareindustrien

Dine muligheder hos NNF a-kassen

Som medlem af NNF a-kassen har du adgang til adskillige medlemsfordele. Du bliver først og fremmest tilbudt udbetaling af dagpenge hver måned i tilfælde af arbejdsløshed.

Størrelsen på beløbet varierer i forhold til din tidligere indtjening. Udover denne generelle økonomiske sikring kan du også tilmelde dig en efterlønsordning samt lønsikring hos NNF. Du har ligeledes mulighed for at få kompetent sparring, så du kan komme hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet.

Du har mulighed for at modtage rådgivning angående din jobsøgning, så du kan blive bedre til at skrive både CV og motiverede ansøgninger. Derudover har du også mulighed for at få vejledning om dine fremtidige jobmuligheder.

Med en a-kasse hos NNF har du også mulighed for at tilmeld dig deres fagforening. Tilmeldingen af en fagforening sikrer dig juridisk hjælp i tilfælde af problemer på arbejdspladsen eller problemer med løn og ansættelse.

Dog kan et medlemskab i en fagforening som NNF også give dig adgang til faglige arrangementer og fritidsaktiviteter der er relevante for din branche. Derfor kan det varmt anbefales at du både tilmelder dig en a-kasse og en fagforening for en sikkerheds skyld.

LÆS OGSÅ: A-kasser tæt på dig

Relaterede blogindlæg