Svendborg

;

Info om a-kasser i Svendborg

Det er ikke alle a-kasser, der har kontor alle steder rundt i landet. Derfor kan det varmt anbefales, at du undersøger beliggenheden, før du tilmelder dig en a-kasse. De fleste a-kasser vælger at lægge deres afdelinger i de større byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense, da der bor flere mennesker her.

På denne måde kan a-kassen nå ud til flere medlemmer, men dette betyder også, at beboere i de mindre byer ikke har lige så mange muligheder som dem i de større danske byer. Som nævnt ovenfor er beliggenhed en faktor, du grundigt skal overveje, når du skal til at vælge a-kasse.

Det skyldes, at du som arbejdsløs bliver du inviteret til samtale hver tredje måned for at diskutere din jobsøgningsproces og dine karrieremuligheder. Disse samtaler er ment som en hjælp til dig, så du kan komme så hurtigt som muligt tilbage på arbejdsmarkedet. Af denne grund er det meget vigtigt, at du møder op til samtalerne. Desuden er møderne obligatoriske for at modtage retten til dagpenge.

Hvis du bor i Svendborg og eksempelvis har en a-kasse, der kun har kontor i Aarhus, Aalborg og København, så kan det ende med at blive meget dyrt på lang sigt, da du skal betale for transportomkostninger. Med mindre du har en god opsparing, har du højst sandsynligt ikke mulighed for at bruge penge på ekstra omkostninger, når du er arbejdsløs.

Da a-kassernes hjemmesider ofte er overfyldte med informationer, kan det være svært at finde ud hvor din foretrukne a-kasse har afdeling eller kontor, da disse oplysninger tit er gemt under en rubrik.

Derfor har Mikonomi.dk valgt at sortere i a-kassernes afdelinger og præsentere dig for en liste over a-kasserne i Svendborg. Udover deres adresser bliver du også informeret om medlemsfordele og målgrupper.

Find den bedste og billigste a-kasse her!

En a-kasse sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit arbejde. Sammenlign a-kasser her og find den bedste og billigste.

LÆS OGSÅ: Sammenlign a-kasser

 

Faglige a-kasser for lønmodtagere og selvstændige

De følgende a-kasser accepterer alle arbejdere inden for deres definerede faggruppe. Det betyder, at der ikke skelnes mellem lønmodtagere og selvstændige, så længe du tilhører faget som a-kassen har fokus på.

A-kasser Fagforening Lønsikring Efterløn Fokus
Dansk Metal

Dansk Metal (Metalarbejdernes Arbejdsløshedskasse)

Brogade 7

5700 Svendborg

Verification 24 Verification 24 Verification 24 Arbejdere og studerende inden for el, teknik og mekanik
3f

Faglig Fælles A-kasse

Østre Havnevej 23

5700 Svendborg

Verification 24 Verification 24 Verification 24 Arbejdere og studerende inden for den offentlige sektor
Foa

FOAs A-kasse

Møllergade 56

5700 Svendborg

Verification 24 Verification 24 Verification 24 Arbejdere og studerende inden for den offentlige sektor
Hk

HK/Danmarks A-kasse

Østre Havnevej 23

5700 Svendborg

Verification 24 Verification 24 Verification 24 Funktionærer
Relaterede blogindlæg