Største landsdele

;

Info om største landsdele

Udover de store byer, udgøres Danmark også af et relativt stort antal landsdele. Hver landsdel har deres charme og deres identitet, og derfor er de vidt forskellige. Men derudover ligger de generelt også langt fra storbyerne, så de større landsdele beboere har ikke altid af de samme muligheder som dem i storbyerne.

Dette gælder også på a-kasseområdet, da det sker tit, at a-kasserne kun har kontor eller afdeling i de større byer og derfor er det sværere at finde en a-kasse, når man bor i disse landsdele. Ikke desto mindre er det stadig en god idé at tilmelde sig en a-kasse, da det er en forsikring i tilfælde af arbejdsløshed. A-kassen tilbyder dig først og fremmest økonomisk sikring i form af udbetalingen af dagpenge hver måned.

Den hjælper dig også med at komme hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet ved at rådgive og vejlede dig gennem din arbejdsløse periode. Desuden hjælper den dig med at at udvikle dig fagligt, så du kan blive mere attraktiv for arbejdsgivere. Dog er det vigtigt, at du vælger den rette a-kasse. A-kassen skal passe til din økonomiske situation, din faggruppe men også til din beliggenhed.

Beliggenhed har især betydning, da du som arbejdsløs skal til møde hver tredje måned hos din a-kasse for en samtale. Derfor skal din a-kasse helst ligge tæt på dig. På den måde bruger du ikke alt for mange penge på rejseomkostninger fra din bopæl til din a-kasse, og du spare en masse tid på transport.

Læs også: A-kasser i forskellige brancher

A-kasser i de største landsdele

Derfor har Mikonomi.dk valgt at gøre det lettere for dig at finde frem til a-kasserne tæt på dig, ved at sortere dem efter deres beliggenhed. Det betyder, at du ikke længere behøver at bruge mange ressourcer og dermed lang tid finde den rette a-kasse for dig, og i stedet kan du komme hurtigere frem til din foretrukne a-kasse, da det er mere overskueligt at have en kortere og mere præcis liste.

Men udover en katalog over a-kasser i din landsdel, får du derudover også information omkring a-kassens faggruppe, så du kan se hvorvidt du har mulighed for at tilmelde dig denne a-kasse samt hvorvidt a-kassen passer til din egen faggruppe. Vi præsenterer dig også for a-kassens medlemsfordele såsom lønsikring og efterløn, så du har et bedre overblik over hvem der tilbyder hvad.

På følgende sider kan du læse om a-kasserne i de største landsdele i Danmark:

Læs også: Priser på a-kasser

Relaterede blogindlæg