A-kasser efter geografi

;
×
Lignende sider

A-kasser efter geografi

En a-kasse er din forsikring i tilfælde af arbejdsløshed. Hvis du uheldigvis mister dit job, giver din a-kasse din økonomisk sikkerhed i form af udbetalingen af dagpenge månedligt og hjælper dig desuden med at komme hurtigere tilbage på arbejdsmarkedet. Din a-kasse tilbyder dig kompetent sparring samt kompetenceudviklende kurser. På denne måde kan du udvikle dig fagligt for at blive en mere attraktiv kandidat på arbejdsmarkedet.

Der er flere forskellige billige a-kasser i Danmark, så det kan være svært at udvælge sig en a-kasse. A-kasserne deler flere af de samme karakteristikker, så der er ikke meget, der kan blive sammenlignet, uden at det ender med at blive for ens. Nogle mennesker vælger at sammenligne a-kasserne i forhold til deres kontingent, andre sammenligner a-kasserne på baggrund af deres anmeldelser eller ud fra hvad a-kasserne tilbyder deres medlemmer.

Dog er der en faktor, som mange glemmer at tage i betragtning, når de skal til at vælge a-kasse: beliggenhed. Beliggenhed er et væsentligt aspekt når det kommer til at vælge a-kasse, da den ender med at have høj betydning i tilfælde af arbejdsløshed. Dette skyldes, at du som arbejdsløs bliver inviteret til en samtale hver tredje måned for at diskutere din aktuelle jobsituation. Hvis din a-kasses geografiske placering ligger alt for langt fra, hvor du bor, kan det i længden ende med at blive en lang og dyr tur frem og tilbage mellem din bopæl og din a-kasse.


Storbyer:

De fleste a-kasser ligger i Danmarks største byer. Du kan læse mere om a-kasserne i de specifikke byer ved at følge nedenstående henvisninger. Således finder du vores oversigt over hvilke a-kasser, der ligger i København, Aarhus, Aalborg og Odense:


Mellemstore byer:

Roskilde, Esbjerg, Kolding, Horsens og Randers kan også anses som nogle af Danmarks større byer efter København, Aarhus, Aalborg og Odense. Dog er det ikke alle a-kasser, der har kontorer i disse byer, da der er færre indbyggere. Derfor kan det varmt anbefales, at du undersøger, hvilke a-kasser har afdeling tæt på dig. Klik på din by for at finde frem til listen over a-kasser med en afdeling i din by:


Regioner:

Hvis du ikke kan finde din by i de tidligere nævnte oversigter, kan du prøve at undersøge et større geografisk område, nemlig de danske regioner. Her har vi koncentreret os om de danske regioner, der ikke bliver diskuteret i listerne ovenfor:


Du har også mulighed for at læse mere om a-kasserne i Danmark ved at følge nedenstående henvisning. Således finder du en oversigt over a-kasserne i Danmark. Oversigten præsenterer dig også med et overblik over mulighederne for fagforening, lønsikring og efterløn med hver a-kasse. 

Læs mere: OVERSIGT OVER A-KASSER I DANMARK

Relaterede blogindlæg