Find den bedste og billigste a-kasse her!

;

Find den bedste og billigste a-kasser her!

Er du medlem af en a-kasse, er du økonomisk sikret. Det betyder nemlig, at du kan modtage op til 17.918 plus eventuel lønsikring hver måned. På den måde, er din økonomi bedre stillet, end hvis du kun har ret til kontanthjælp.

Mister du dit arbejde, hjælper a-kassen dig også med hurtigt at komme i arbejde igen. Dette sker gennem grundig vejledning, motiavtering samt udvikling af dine kompetencer. A-kasserne er eksperter i forskellige brancher, og kan således forstå enhver situation.

 

Find den bedste a-kasse her

Er du i tvivl om, hvilken a-kasse du skal vælge? Klik her og bliv meget klogere på, hvilken a-kasse der matcher dine behov bedst

 

Info om a-kasser

En a-kasse er en forkortelse for arbejdsløshedskasse, og fungerer som et sikkerhedsnet, hvis du skulle miste dit arbejde, og således miste din indtægt i form af din løn. Med andre ord, er en a-kasse en arbejdsløshedsforsikring.

Som med traditionelle forsikringer, fungerer en a-kasse på den måde, at du indbetaler nogle penge til fælleskassen. Mister du dit arbejde vil du således have ret til at modtage dagpenge, såfremt du opfylder nogle bestemte betingelser, som du kan læse mere om længere nede. Dagpengene kan betragtes som en økonomisk erstatning for din løn.

Dagpengenes størrelse afhænger af forskellige faktorer. Blandt andet din løns størrelse og om du har haft deltids - eller fuldtidsarbejde. Hos de fleste a-kasser er det endvidere muligt at tegne en ekstra lønsikring, hvor du mod ekstra betaling kan få forhøjet dine dagpenge.