Lån penge nu

Lån penge online nu. Beregn billige lån og find den billigste rente

Ny søgning
Mest valgte lån

Lån penge nu

Billige Lån penge online

Ved at anvende Mikonomi.dk og find den billigste rente, kan du på en nem, hurtig og sikker måde finde det lån, der passer bedst til dig. Før du bestemmer dig for at foretage et låne, bør du dog grundigt overveje, om lånet reelt er nødvendigt for dig.

Ved at anvende Mikonomi.dk, når du skal finde et lån, får du en del fordele:

 1. Lån penge hurtigt
  Når du låner penge online og nemt, tager det ikke mange minutter at vælge udbyder, udfylde ansøgning og få pengene udbetalt på din konto. Hos nogle udbydere har du svar på din ansøgning indenfor få minutter, og pengene kan være på din konto indenfor et par timer. Læs mere om Hurtig lån her

 2. Lån penge nemt med en billig rente
  Alle steps ved lån penge online kan foretages hjemme fra sofaen. Derfor skal du ikke bruge tid på at aftale et møde med banken, og heller ikke afsætte tid til at afholde det.

 3. Lån penge uden at stille sikkerhed
  Når du skal lån penge online, skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder, at du ikke eksempelvis behøver at eje en bolig med friværdi, for at få bevilget et lån eller få nogle personer til at stille kaution.

 4. Du skal ikke forklare hvad lånet skal bruges til
  Når du vil lån penge i din lokale bank, vil det første spørgsmål, du bliver stillet, være: Hvad skal du bruge pengene til? Ved at låne penge online må du selv bestemme, hvad du vil bruge penge til.

 5. Nemmere at få et "ja"
  Det er generelt lettere at få godkendt lån penge online af de forskellige aktører end i din lokale bank, fordi kravene er lempeligere.

Det er naturligvis klart, at der også er nogle få ulemper. Den primære ulempe ved billige lån penge online, er, at omkostningerne som regel er højere sammenlignet med at låne penge i de traditionelle banker.

Du kan læse mere om ulemperne ved lån penge online længere nede på siden.

Husk ÅOP - det finansielle lånebegreb

Når du tjekker priserne og beløb på dine låne, er det vigtigt, at du ikke udelukkende kigger på renterne. Renterne er nemlig ikke de eneste omkostninger forbundet med et lån. Udover det, kan der være stiftelsesomkostninger og admistrationsomkostninger mv.

Med ÅOp er det vigtigt at huske, at ÅOP oftest er det mest retvisende at kigge efter, men at der også kan være ulemper ved dette "pejlemærke". 

ÅOP anses af forskellige økonomieksperter for lidt misvisende, når der er tale om lån med en kort løbetid. Det kan gøre sig gældende ved lån penge online på eksempelvis en måned. Selvom låneomkostninger i kroner og øre er lav, vil ÅOP, på grund af den korte løbetid, blive rigtig høj, da ÅOPen måles årligt. Så selvom omkostninger er overskuelige, så virker ÅOP, i kritikkernes øjen, uretvisende høj. 

Lån penge billigt på den nemme måde

Der er selvfølgelig forskellige omkostninger forbundet med lån penge nu og betal senere. Derfor kan der være mange penge at spare ved at låne pengene det billigste sted. 

Skal du låne penge billigt, er der er mange, der fejlagtigt går ud fra, at de kan finde det billigste lån ved at vælge den mulighed med den laveste rente. Det er helt korrekt, at renten ofte har stor indflydelse på lånets pris, men udelukkende at kigge efter den, er forkert.

Det er sådan, at renten kun er én af flere omkostninger, der er forbundet ved lån penge nu og betal senere. Det er lidt det samme som at sige, at den det eneste man kigger efter, når man vurderer biløkonomi, er hvor langt bilen går på literen. Med bilen indgår også omkostninger som forsikring, ejerafgift og reservedele. Sådan er det også med lån penge online - der er andre omkostninger end kun renten. Af andre omkostninger på lån, kan følgende nævnes:

Engangsomkostninger

Løbende omkostninger

Stiftelsesprovision

Ekspeditionsgebyr

Fast tinglysningsafgift

Variable tinglysningsafgift

Dokumentgebyr

Månedlige og årlige kontogebyrer

Administrationsgebyrer

PBS gebyrer

Depotgebyrer

Renter

Det handler med andre ord om at medregne ALLE omkostningerne, inden man vælger hvilket lån, der er det billigste. Du tænker sikkert, at det bliver uoverskueligt, hvis man skal ind og kigge på alle ovenstående omkostninger for hvert lån, og det er helt rigtigt. Derfor er det af Folketinget vedtaget, at alle finansielle produkter skal være oplyst med ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent.

Husk, at ÅOP kan være uretvisende i forhold til til beløb, du vil låne. Beløbet og låneperioden har nemlig en indvirkning på. Dette kan se mere om i videoen længere oppe på siden.

Ved at kigge på ÅOP,  er det således alle omkostningerne, der er forbundet med lån penge online, der medregnes. Derfor er det dette begreb, du skal bruge, når du skal låne penge. Vi oplyser naturligvis også ÅOP for alle vores samarbejdspartnere.

LÆS OGSÅ vores artikel om hurtige lån

 

Billige Lån penge her og nu - vælg det rigtige beløb

Det kan ske for os alle, at vi står og mangler penge her og nu. Derfor lån penge nu og få dem med det samme være fristende. Det er dog vigtigt, at du grundigt overvejer, hvorvidt du har brug for pengene. Er din vurdering, at det er nødvendigt, at låne penge her og nu, kan du prøve følgende alternativer:

 • Du kan spørge folk du kender

 • Du kan gå ned i din lokale bank

 • Du kan finde en låneudbyder på nettet

Det billigste lån vil de i fleste tilfælde være at gå til dine bekendte, da du kan låne penge uden at skulle betale omkostninger for det. Der kan dog være flere grunde til, at man ikke ønsker at lån pengene af folk man kender.

Fremgangsmåde ved en låneansøgning

Fremgangsmåden ved at låne penge hos din lokale bank eller en låneudbyder på nettet, er forholdvis ens. Skal du lån penge her og nu, ser processen således ud:

 1. Du finder det sted, hvor du ønsker at låne penge

 2. Du udfylder en låneansøgning

 3. Banken vurderer din ansøgning, og bliver du godkendt, får du pengene udbetalt på din konto.

Lån penge uden sikkerhed

I din lokale bank er det ofte sværere at få godkendt et lån, end hvis du vil låne penge online. Det skyldes, at kreditvurderingen i din lokale bank typisk er strengere. Her kræves det ofte også, at du indsender forskellige dokumenter i form af eksempelvis lønsedler eller skatteopgørelser. Dette er sjældent et krav ved lån penge på nettet.

Når du ansøger om at lån penge online, udfylder du blot en formular, der varierer fra lånefirma til lånefirma, mens det i de lokale banker er lidt mere omstændigt.

Lån som 20 årig, 18 årig eller 25 årig?

De fleste låneselskaber stiller som krav, at du i hvert fald minimum er fyldt 18 år, før du kan lån penge hurtigt. Nogle banker kræver endvidere, at du er fyldt enten 20 år, 21 år, 23 år eller sågar 25 år, for at lån penge nu.

Lån penge uden krav? Nej det er ikke muligt

Der er mange lånemuligheder, både på nettet og i den virkelige verden. De forskellige banker og andre låneudbydere har allesammen nogle forskellige krav/betingelser når du vil låne penge.

Vi har her opstillet nogle af de krav, som låneudbyderne, som Mikonomi.dk samarbejder med, stiller til dig ved lån penge online. Vær opmærksom på, at alle kravene ikke nødvendigvis repræsenteres af mere end én:

 • Krav til alder:
  Det kan eksempelvis være, at det er et krav, at din alder er 23 år.

 • Indkomst:
  At du som minimum har eksempelvis 150.000 kroner i indkomst for dig selv eller hele husstanden.

 • Billede:
  At du legitimerer dig under låneansøgningen.

 • Fast arbejde:
  At du har et job med en fast indkomst.

 • Ingen RKI:
  Mikonomi.dk samarbejder ikke med nogen, der tilbyder lån til folk, der er registreret i RKI

Hvordan foregår udbetalingen?

Får du bevilget et lån, sker udbetalingen egentlig utrolig nemt. Hvis du anvender en af Mikonomi.dks samarbejdspartnere, plejer udbetalingen at ske på følgende måde:

 • Du ansøger nemt og hurtigt om at låne penge - læs mere om hurtiglån her

 • Du får svar på ansøgningen

 • Pengene indsættes på din egen bankkonto - hos nogle udbydere sker det allerede samme dag, som har fået svar på din ansøgning

Hvis du går ned i din egen bank, bliver pengene naturligvis indsat på den konto, du har tilknyttet i banken. Udbetalingen ved lån penge hurtigt, varierer fra bank til bank.

Læs mere om låneselskaberne

Herunder kan du klikke og læse mere om hvert enkelt selskab. Når du klikker på logoet, kommer du til en side med en hel masse brugbar information.

Alfa 1_Thumbnail

Læs mere om Alfa Lån.

Dan Aktiv

Læs mere om Dan Aktiv.


Der La ?n

Læs mere om DER lån. 

Ekspress La ?n

Læs mere om Ekspress Bank.


Ferratum

Læs mere om Ferratum lån.

Hotla ?n

Læs mere om Hotlån.


Jyske Finans

Læs mere om Jyske Finans.

Klikla ?n

Læs mere om Kliklån.


Kvikfinans _logo

Læs mere om Kvikfinans. 

Kvikautomaten

Læs mere om Kvikautomaten.


Leasy

Læs mere om Leasy Lån

La ?nlet

Læs mere om Lånlet Lån.


Plutus

Læs mere om Plutus lån

Robotla ?n

Læs mere om Robot Lån.


Santander

Læs mere om Santander Lån.

Selene

Læs mere om Selene Finans.


Sparxpress

Læs mere om Sparexpress Lån.

Trustbuddy

Læs mere om Trustbuddy Lån.


Vivus

Læs mere om Vivus.dk

 

 

Find andre låneselskaber her. Du kan også se hvem, der tilbyder hvilke slags lån her. Lånebeløb oversigt er du ung, kan du finde mere information på denne side: Lån til unge

Gode råd om lån penge

Inden du beslutter dig for at låne penge online, skal du tænke dig om, selvom det godt kan lade sig gøre at billige lån penge hurtigt, nemt og billigt. Derfor vil vi gerne komme med nogle gode råd ved lån penge online, fordi vi ved, at et lån kan føre til en usikker økonomi.

Her på Mikonomi.dk har vi et slogan, der hedder "Lån penge med omtanke". Dette betyder grundlæggende, at det er vigtigt at overveje et lån grundigt, inden man foretager det.

Penge er, om du vil det eller ej, en vigtig og helt fundamental del af vores hverdag. I den ideelle verden ville vi aldrig mangle penge, men sådan er verden ikke skruet sammen, og derfor eksisterer lån.

Lån penge hurtigt - Valg af beløb

Når du skal låne penge, er det vigtigt, at du ikke låner mere, end hvad du faktisk har brug for. Du bør derfor sætte dig et maks beløb, for at sikre, at du ikke får bankerne til at låne penge til dig som er unødvendige. Husk på, at jo højere beløb, du vælger, jo mere skal du betale af hver måned.

Du kan med fordel sætte dit maks beløb en smule lavere, end værdien på det, du skal bruge pengene til. Ved at vælge et lavere maks beløb, kan du skære ned på dine omkostninger. Det kræver selvfølgelig, at du kan rejse pengene andre steder.

Mangler du penge, kan du gøre følgende:

 • Spare op
  Det vil være den optimale løsning. Der kan naturligvis forekomme tilfælde, hvor dette er ikke er muligt.

 • Skære ned på dine udgifter
  Det kan eksempelvis være ved at udmelde sig af fitnesscentret og i stedet løbe på landevejen, eller ved at nedgradere sit mobilabonnement.

 • Planlægge dine hverdagsindkøb
  således du kun køber ind én gang om ugen. Dette forhindre dumme impulsindkøb, samt forbedre dine muligheder for at købe stort ind og dermed billigere lån.

 • Tage et ekstra arbejde
  Har du fuldtidsarbejde, kan du prøve at finde nogle weekend- eller aftenvagter. Der findes masser af små kiosker, tankstationer, restauranter osv., der kan bruge deltidsmedarbejdere.

 • Spørge din familie om hjælp 
  Hvis ikke du kan undgå at låne penge, er det billigst at tage dette gennem din familie, da du med en vis sandsynlighed ikke skal betale omkostninger.

Er du registreret i RKI?

Det er meget svært at finde banker og andre låneudbydere, der ønsker at låne penge ud til folk, der er registreret i RKI. Her på Mikonomi.dk samarbejder vi på nuværende tidspunkt ikke med nogen, der tilbyder lån til RKI-registrede personer.

Løbetidens indvirkning på ÅOP

Når du skal vælge løbetiden, altså perioden for hvor lang tid lånet skal tilbagebetales over, skal du være opmærksom på, jo flere år elelr måneder, du vælger, jo lavere vil ÅOPen som regel blive. Hvis du vælger et år frem for to år, men skal betale det samme tilbage i kroner og ører, vil ÅOP'en ved to år være lavere. Det gælder selvfølgelig også, hvis der blot er tale om måneder. Dette kan du se mere om i vdeoen længere oppe på siden.  

Billige lån? Her er priserne på de forskellige lån

Man kan aldrig sige præcist, hvad et lån koster. Det skyldes, at priserne afhænger af forskellige faktorer:

 • Hvilken type lån, der er tale om

 • Din egen økonomiske situation

 • Den globale finansielle politik

Kreditvurdering

Først og fremmest sker der ofte en kreditvurdering (Dog ikke med alle låneselskaber på nettet). En kreditvurdering foretages af banken, og sker for at sikre, at der er økonomisk råderum til at udstede et lån. Ved en kreditvurdering vurderes, om du er i stand til at betale pengene tilbage. Der vurderen blandt andet ud fra følgende ting:

 • Din indkomst

 • Dien udgifter

 • Om du er i stand til at spare op

Herefter ser man, om du har et rådighedsbeløb, der er stort nok til at kunne afdrage på et lån.

Udover det, så spiller det også en rolle, hvilken type lån, du ønsker at foretage. Normalt set er kviklån de dyreste, længere forbrugslån næstdyrest, mens realkreditlån er billigst. Det næstbilligste er billån.

Når det kommer til de renter, som banker fastsætter, sker det altid med udgangspunkt i Nationalbankens rente. Og denne rente varierer efter den Europæiske Centralbanks rente. Derfor er renterne dybt influeret af det politiske liv.

Hvilke alternativer har jeg til lån penge?

Ligesom det er fornuftigt at undersøge flere låneudbyderes tilbud, inden man sætter sin underskrift på et lån - ligeledes kan det give mening nogle gange at stille spørgsmålstegn ved, om man evt. kan gøre noget helt andet i stedet.

At låne penge er en pendent til at tjene penge. Det øger ens økonomiske råderum nu og her. En anden måde hvorpå man kan gøre det, er ved at spare penge. Det at spare penge kan være godt af flere grunde.

Det kan gøre at man måske ikke er nødsaget til at låne penge - men kan i stedet betale kontant. Hvis den opsparing man har igangsat ikke er nok til, at det ønskede kan opnås med det samme, vil det i hvert fald medføre, at man kan betale de lån penge hurtigt af.

Det kan også være medvirkende til, at man kan låne penge til et mere fordelagtigt renteniveau, da risikoen minimeres hos långiver, jo større et rådighedsbeløb du har, når du vil låne penge.

Hvis man er en virksomhed med en god idé, men har brug for at lån penge nu for at kunne eksekvere idéen, kan man gøre projektet til et crowdfunding projekt og på den måde tiltrække finansieringskilder.

Eksterne ressourcer og kilder

Hvis du ønsker at læse mere, kan du læse mere på disse sider:

×