A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 1 min.
Opdateret:

Ville du stole på din bank med deres første hjemmeside?

De seneste 20 år har teknologien gennemgået en stor udvikling. Vores færden på de online lån platforme har været stigende, og det har betydet, at virksomhederne i Danmark og verden sætter flere og flere ressourcer af til at udvikle på hjemmesiden og dertilhørende aktiviteter. Dette gælder især for bankerne.

I dag bruger de fleste af os jævnligt vores banks hjemmeside, når vi ordner vores økonomi. Netop bankernes har brugt mange ressourcer på at udvikle deres netplatforme, for at forbedre brugeroplevelsen for os bankkunder. "Den gode brugeroplevelse" anses af bankerne som værende vigtig i bestræbelserne på at vinde nye kunder - og fastholde dem.

Vi har her samlet hjemmesiderne hos største banker i Danmark, så du kan se udviklingen. Vi er kommet i besiddelse af gamle screenshots fra de første www-dage i slut 90'erne, og sammenlignet dem med deres nuværende udseende. Webdesign - og grafikspecialist, Mads Slivsgaard fra webbureauet Capric.dk, har givet sin vurderinger af bankernes udvikling. Kan du huske, hvordan din banks hjemmeside så ud?

Mikonomi.dk er en lånesammenligningsplatform, der hjælper folk med at finde løsninger, der passer til deres personlige økonomiske situation.

Find din bank her

Klik på din bank for at komme direkte til bankens hjemmeside før og nu.

For -og -nu -danske -bank


For -og -nu -nordea


For -og -nu -jydske -bank


For -og -nu -sydbank


For -og -nu -nykredit


For -og -nu -laan -og -spar


For -og -nu -arbejdernes -landsbank


For -og -nu -spar -nord


For -og -nu -vestjydsk -bank (1)


For -og -nu -sparekassen -sjaelland


For -og -nu -fih -erhvervsbank


For -og -nu -sparekassen -vendsyssel


For -og -nu -sparekassen -kronjylland

Ekspertens overodnede vurdering

Overordnet Vurdering

Ekspertens vinder: Danske bank

Vinderen