Bilforsikring til VW

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din VW - Det er både gratis og uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Få foretaget dit årlige forsikringstjek
3.
Vælg tilbud, hvis du finder det interessant
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Opdateret:

Hvis du lige har været ude og investere i en ny VW, vil du med stor sandsynlighed, gøre hvad du kan for at beskytte den bedst muligt. Med den rette bilforsikring i ryggen, får du mere tryghed og bliver økonomisk dækket, hvis du skulle være så uheldig at lave en skade på din nye VW. Det kan hurtig gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du skader bilen uden at have forsikring, da du i så fald skal betale for udbedring af eventuelle skader på din helt nye bil.

Her kan du indhente tilbud bilforsikringen af din VW - Det er både gratis og uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

En bilforsikring til din VW vil som minimum bestå af den lovpligtige ansvarsforsikring, men langt de fleste vælger også at inkludere en kaskoforsikring. Ansvarsforsikringen går ind og dækker, hvis du forvolder skade på en anden bil, mens kaskoen dækker de skader du eventuelt påfører din egen bil. Det er naturligvis muligt at tegne en række tillægsforsikringer til din VW, såsom førerdækning, retshjælpsforsikring og udvidet vejhjælp.

Du kan typisk få bilforsikringen til din VW forholdsvist billigt, men prisen afhænger naturligvis af, hvad du ønsker at have dækket af din forsikring samt en række andre faktorer. Disse faktorer inkluderer størrelsen på din selvrisiko, din anciennitet og hvor i landet du bor.

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring beregnes med udgangspunkt i informationer om dig som fører af bilen og bilens specifikationer. Typisk anses en VW som en sikker bil af forsikringsselskabet og ligger i den billige ende af prisskalaen, men informationer om din skadeshistorik og hvor mange år du har kørt bil, påvirker din pris.

Nyere biler der endnu ikke har tilbagelagt mange kilometer vil typisk være lidt dyrere at forsikre, end hvis du køber en brugt VW. For at spare lidt penge kan det være værd at kontakte forhandleren af din VW samt en række forsikringsselskaber.

Hvis du sammenligner og forhandler med forsikringsselskaberne, er der rigtig mange penge at spare på din bilforsikring, uanset hvilket bilmærke der er tale om. Her på Mikonomi.dk vil det snart være muligt at lave en let og overskuelig sammenligning af bilforsikringer til netop dig og din VW.

LÆS OGSÅ: Beregn bilforsikring

De mest populære VW modeller

  • VW Up!
    En lille men populær bil - Den mest solgte bil i Danmark i 2014
  • VW Golf 
    Der både findes i de klassiske modeller og i variationerne Plus, e-Golf, GTI, GTE,  GTD, Variant og Sportsvan
  • VW Polo
    En af de modeller der bliver solgt allerflest som brugtbiler i Danmark
  • VW Passat
    En god familiebil med plads til lidt af hvert
  • VW Touareg
    Et nyere skud på stammen og VW's fine bud på en SUV
  • VW Beetle
    En sjov klassiker der både findes i originalversionen og i cabriolet